Daniel Pancu, declarația serii! De ce nu ar colabora vreodată cu Gigi Becali: „Prefer să fac reclame încă 20 de ani decât să merg la FCSB!”

2 săptămâni in urmă 21

Daniel Pancu, fost antrenor la Rapid și la Poli Iași, a fost întrebat despre despărțirea dintre Edi Iordănescu și FCSB și a oferit declarația serii.

Edi Iordănescu a anunțat, sâmbătă seară, că Gigi Becali i-a propus despărțirea de gruparea roș-albastră, deși antrenorul a înregistrat șapte victorii, două egaluri și o înfrângere în Liga 1.

La două zile distanță, antrenorul și-a reziliat contractul cu FCSB, iar patronul a anunțat numele noului antrenor: Toni Petrea. 

Daniel Pancu, declarația serii cu privire la scandalul de la FCSB

În acest context, Daniel Pancu a dat de înțeles că nu ar merge vreodată la FCSB și nu ar putea să colaboreze vreodată cu Gigi Becali. Acesta a făcut o comparație inedită. Antrenorul a explicat că preferă să apară în reclame, el fiind deja ambasadorul unei case de pariuri, decât să treacă prin umilința prin care trec antrenorii de la FCSB.

„Nu mă duc acolo, am tot fost întrebat. E periculos să ai șapte victorii în România pentru că ești demis. Și cu Șumudică a fost la fel și au mai fost și alte cazuri. Nu am cum să merg vreodată în așa loc. Eu nu văd fotbalul așa. Prefer să mai stau în reclame, nu un an, încă 20 de ani decât să merg în locuri din acestea. Poate Edi a fost convins de ceva, de un act pe care l-a semnat și a crezut că este altceva, dar nu.

Noi știm cum e normal. Te duci și te întâlnești cu patronul în prima zi și îți spune «Vezi că din când în când visez ceva noaptea și a doua zi s-ar putea să îți spun să bagi trei jucători». Tu poți să spui da sau nu. Poate la discuția aia ai spus da: «Da, domnul patron, dacă se întâmplă o dată fac asta». Dacă nu ai spus și vine și face nu există. Totul este legat de o discuție bărbătească de la început”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport.

The post Daniel Pancu, declarația serii! De ce nu ar colabora vreodată cu Gigi Becali: „Prefer să fac reclame încă 20 de ani decât să merg la FCSB!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă