Daniel Pancu a stârnit hohote de râs în direct: ”Prefer să fac reclame 20 de ani decât să merg la FCSB!”

2 săptămâni in urmă 25

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Formația roș-albastră a făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook, la o zi distanță după ce Edi Iordănescu publica pe rețelele de socializare un comunicat cuprinzător în care anunțat că Gigi Becali i-a cerut rezilierea contractului.

Daniel Pancu a stârnit hohote de râs în direct: ”Prefer să fac reclame 20 de ani decât să merg la FCSB!”

Daniel Pancu a fost prezent în emisiunea Digi Sport Special și a comentat scandalul de la formația roș-albastră. Întrebat cum ar fi procedat dacă s-ar fi aflat în locul lui Edi Iordănescu, Daniel Pancu a mărturisit că nu ar fi putut ajunge niciodată în această poziție pentru că nu ar accepta niciodată să antreneze FCSB.

Mai mult, Pancu a stârnit zâmbele tuturor invitaților din platou atunci când a spus că preferă să apară în reclame TV încă 20 de ani, decât să antreneze o echipă precum FCSB.

Despre scandalul de la FCSB, Daniel Pancu a spus că totul ar fi putut fi evitat dacă Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi avut o discuție serioasă înaintea semnării contractului în care să își spună fiecare ce așteptări are de la celălalt.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Nu mă duc acolo, am tot fost întrebat. E periculos să ai șapte victorii în România pentru că ești demis. Și cu Șumudică a fost la fel și au mai fost și alte cazuri. Nu am cum să merg vreodată în așa loc. Eu nu văd fotbalul așa. Prefer să mai stau în reclame, nu un an, încă 20 de ani decât să merg în locuri din acestea. Poate Edi a fost convins de ceva, de un act pe care l-a semnat și a crezut că este altceva, dar nu.

Noi știm cum e normal. Te duci și te întâlnești cu patronul în prima zi și îți spune ’Vezi că din când în când visez ceva noaptea și a doua zi s-ar putea să îți spun să bagi trei jucători’. Tu poți să spui da sau nu. Poate la discuția aia ai spus da: ’Da, domnul patron, dacă se întâmplă o dată fac asta’. Dacă nu ai spus și vine și face nu există. Totul este legat de o discuție bărbătească de la început”, a declarat Daniel Pancu la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Daniel Pancu a stârnit hohote de râs în platoul Digi Sport Special

Etichete: daniel pancu , edi iordanescu , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă