Daniel Pancu a dezvăluit de cât timp are nevoie Dennis Man pentru a se adapta în Serie A

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova, 20:30, vineri, Digi Sport 1

Atacantul nu este încă titular la penultima clasată din Serie A, însă începe să prindă mai multe minute pe teren după ce inițial intra doar pe final de meci.

Invitat la emsiunea Liga Digisport, Daniel Pancu crede că Dennis Man se va impune și a vorbit despre cât de greu i-a fost atunci când a semnat cu Cesena. 

”Dennis Man e un mare talent, dar are nevoie de timp în Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze.

Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului.

Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. 

Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni”, a fost opinia lui Daniel Pancu. 

Roberto D'Aversa: ”Unii înțeleg în ce campionat puternic joacă de la prima atingere a mingii

Antrenorul emilianilor, Roberto D'Aversa, crede că Man va deveni jucător de bază în scurt timp și a explicat la ce trebuie să mai lucreze fosta vedetă de la FCSB.  

Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înțelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii. 

Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Roberto D'Aversa: ”Man trebuie să mai lucreze la anumite capitole

Trebuie să mai învețe și jocul fără minge, să înțeleagă interpretarea tactică. El are și calități fizice, este rezistent. Își va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole.

Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri”, a declarat Roberto D'Aversa.

Etichete: daniel pancu , valentin mihaila , dennis man parma , transfer dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă