Daniel Oprița și-a făcut temele! Ce jucători va trimite Gigi Becali în partida CSA Steaua – FCSB 2: „Cam așa văd eu echipa!”

1 lună in urmă 4

Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze în Liga 2, astfel că va trimite mai mulți jucători, de la prima echipă a FCSB-ului, în meciul cu formația din Ghencea. Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, a creionat echipa pe care FCSB 2 ar putea să o trimită în teren.

Partida CSA Steaua – FCSB 2 se va juca sâmbătă, de la ora 15:00.

Echipa lui Daniel Oprița se află pe primul loc din Liga 3, cu 26 de puncte obținute după zece meciuri jucate. În timp ce formația patronată de Gigi Becali se poziționează pe locul 2, cu 24 de puncte.

Daniel Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali în partida CSA Steaua – FCSB 2

Tehnicianul din Ghencea a conturat o posibilă echipă de start a FCSB-ului, în meciul de sâmbătă. Deși este sigur că adversarii vor trimite în teren jucători de mare calitate, Oprița nu se teme de aceștia și își dorește ca echipa lui să se impună.

„Cu oricine ar intră, fac o echipă bună pentru liga a 3-a. Mă gândesc cu ce echipă joacă, așa o ghicesc. Aș vedea cu Niga în paortă, Pantea, Filip, Soiledis și un copil fundaș central. Apoi, Șut, Perianu, Oaidă, Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu. Cam așa văd eu echipa care să joace cu noi. Și Simion, s-ar putea. Nu mă sperie, dar e o echipa bună, trebuie să fim atenți. Se poate întâmplă orice.

Sper să câștigăm noi. Nu ne așteptăm la un meci ușor. Au jucători buni la FCSB, și Șut, și Buziuc, și Robert Ion, Oaidă, au jucători buni, Soiledis are meciuri de Liga 1 și meciuri în Grecia. Nu ne sperie, totuși. Nu au jucat toți meci de meci, dar vin de la prima echipă, sunt sub contract cu locul 1. Mai sunt și jucători care sunt supărați că nu joacă la prima echipă. Sper să se joace bărbătește.

De dorință, nu-mi pun problema. Le-am zis băieților mei să nu aibă trac, dar nici să nu dea în partea cealaltă. Trebuie să jucăm fotbal. Vreau să terminăm pe primul loc”, a declarat Daniel Oprița, la emisiunea Națiunea Stelistă.

The post Daniel Oprița și-a făcut temele! Ce jucători va trimite Gigi Becali în partida CSA Steaua – FCSB 2: „Cam așa văd eu echipa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă