Daniel Oprița prevede dezastrul pentru Dinamo. "Cred că o să avem derby în Liga a 2-a!"

2 săptămâni in urmă 8

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Antrenorul celor de la Steaua spune că absența de pe stadion a suporterilor din cauza restricțiilor a fost un mare minus pentru echipa sa.

Daniel Oprița: "Mai curând vom avea un derby Dinamo – Steaua în Liga a 2-a

Daniel Oprița consideră că Dinamo trece prin momente foarte grele, iar dat fiind faptul că echipa sa nu știe încă dacă poate promova, e posibil ca un meci între cele două formații să aibă loc mai degrabă în liga secundă.

"Sincer, la cum arată acum situația, mai curând vom avea un derby Dinamo – Steaua în Liga a 2-a. Așa arată clasamentul acum, nu are rost să ne mințim. Mai ales la Dinamo, lucrurile sunt foarte grave, e greu pentru ei. Noi poate prindem barajul, dacă vom avea dreptul să promovăm. Este posibil și un baraj Dinamo – Steaua", a spus Daniel Oprița, conform Playsport.

După 16 etape, Steaua se află pe locul 6 în Liga a 2-a, cu 28 de puncte, poziție care i-ar permite la finalul sezonului regulat să joace în playoff. Bucureștenii și-au propus asta ca obiectiv, însă momentan nu se știe dacă vor avea dreptul să promoveze în Liga 1.

Lipsa suporterilor, o problemă pentru Steaua

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Antrenorul Stelei spune că este dezamăgit de faptul că puțini suporteri aleg să vadă meciurile formației sale de pe stadion, mai ales în condițiile în care acum gruparea bucureșteană dispune și de noul stadion din Ghencea.

"Noi am fi dezavantajați dacă nu se joacă cu suporteri. Sunt 3-4 echipe cu tradiție, cu fani. Este adevărat că aceștia nu au venit în număr atât de mare. În afară de galerie, care este mereu alături, ne sprijină mereu, nu vin fanii. Mă gândeam că, având stadion nou, o să jucăm cu 5, 6 mii.

Nu știu de ce nu vin, nu cred că din cauza echipei, pentru că nu au fost de la început. Așteptam mai mult, dar nu știu ce se întâmplă. Măcar pentru stadion, că este unul frumos", a mai spus Daniel Oprița, conform sursei citate.

Etichete: steaua , liga 1 , dinamo , derby , liga 2 , daniel oprita

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă