Daniel Oprița le dă speranțe suporterilor: „Victor Pițurcă ar veni să susțină Steaua! Am vorbit și i-am spus că îl aștept”

1 lună in urmă 2

Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul echipei CSA Steaua București, a dezvăluit că a vorbit cu Victor Pițurcă (64 de ani) despre o posibilă revenire a fostului selecționer în Ghencea.

Antrenorul roș-albaștrilor se pregătește pentru reluarea campionatului Ligii 3, însă se gândește și la viitor.

Acesta a explicat că mai are contract cu CSA Steaua până în vara acestui an, însă a mărturisit că și-ar dori să rămână în Ghencea.

Daniel Oprița, despre sosirea lui Victor Pițurcă la CSA Steaua

Daniel Oprița a dezvăluit că a discutat cu Victor Pițurcă, iar fostul jucător și antrenor al Stelei ar dori să se alăture proiectului din Ghencea. Chiar dacă acesta ar veni pe postul de antrenor principal, Daniel Oprița susține că și-ar dori să rămână la echipă, dacă Steaua promovează în Liga 1.

„Eu mai vorbesc la telefon cu domnul Pițurcă. Victor Pițurcă ar veni să susțină echipa. Poate să aducă niște oameni cu bani. Nu știu dacă ar veni antrenor dacă vom promova, că aș mai sta.

N-am nicio clauză, contractul meu expiră la 30 iunie. Dacă promovăm și se mai dorește colaborarea cu mine vom vedea. Eu am vorbit cu domnul Pițurcă și i-am spus că-l aștept să vină alături de noi. E nevoie de experiența dânsului și am încredere că va veni”, a spus Daniel Oprița, pentru Națiunea Stelistă.

Steaua București va reveni pe teren sâmbătă, pe 13 martie, de la ora 15:00, când va juca returul împotriva echipei FCSB 2, în Ghencea.

În cele zece etape disputate până acum în Liga 3, Steaua București a înregistrat opt victorii, două remize și nicio înfrângere. Echipa din Ghencea este lider în Seria 4, cu 26 de puncte, iar FCSB 2 ocupă locul secund, cu 24 de puncte. Următoarele trei clasate se află la egalitate de puncte, la o distanță considerabilă de zece puncte față de lider: Progresul Spartac, Metalul Buzău și CS Tunari.

Singurul eșec înregistrat de către steliști a fost în Cupa României, unde au fost învinși cu scorul de 0-1 de către SC Popești Leordeni, echipa de pe locul 7 din Seria 3 din Liga 3.

The post Daniel Oprița le dă speranțe suporterilor: „Victor Pițurcă ar veni să susțină Steaua! Am vorbit și i-am spus că îl aștept” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă