Daniel Oprița l-a dat de gol pe Ilie Stan: „Mi-a spus că asta e Steaua!”. Reacția antrenorului de la Gloria Buzău

2 săptămâni in urmă 14

CSA Steaua București și Gloria Buzău au susținut un meci amical în Ghencea, prilej de revedere pentru Daniel Oprița și Ilie Stan, antrenorii celor două echipe.

Meciul dintre CSA Steaua și Gloria Buzău s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar cei doi antrenori s-au declarat încântați că au reușit să organizeze această partidă de verificare.

De asemenea, Ilie Stan a mărturisit că revenirea sa în Ghencea i-a trezit amintiri și emoții, acesta fiind locul în care a activat atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Daniel Oprița și Ilie Stan, revedere în amicalul CSA Steaua – Gloria Buzău

„Am jucat contra unei echipe care ne-a dominat, mă așteptam la lucrul ăsta. Am vorbit și cu băieții, noi nu suntem în perioada în care sunt ei, mai au o săptămână și încep campionatul, au alt ritm, altă prospețime. Sunt mulțumit că am reușit să scoatem acest rezultat, 2-2. Au avut o atitudine bună, dar a fost greu, pentru că oboseala a fost mare. Am făcut câte două antrenamente grele și sunt mulțumit că am reușit să ducem cantonamentul cu bine până la capăt, pentru că nu a fost ușor. Iar astăzi, într-un meci cu o echipă bună și cu această oboseală, să ieșim neînvinși mă bucură.

Sunt mulți jucători de Liga 1 și Liga 2 la noi, au experiență. Bine, sunt și jocuri amicale, presiunea nu e așa mare ca la un meci oficial. Chiar dacă e Liga 3, oricâtă experiență ai avea, presiunea apasă și pe ei acest obiectiv, pentru că sunt la un club mare și nu trebuie să facem pași greșiți. Eu știu ce înseamnă, și eu am emoții la orice meci.

(n.r. despre revederea cu Ilie Stan) Am stat de vorbă înainte de meci foarte mult, poate mai facem un joc amical sau poate ne vom întâlni în sezonul viitor în Liga 2. Ar fi bine ca ei să își rezolve problema cu dreptul de promovare, iar noi să fim în Liga 2. Asta e Steaua, care e în Ghencea. Asta a spus, adică se simte… e cu Steaua de aici din Ghencea”, a spus Daniel Oprița, la finalul partidei amicale cu Gloria Buzău.

Ilie Stan o susține pe CSA Steaua în drumul către Liga 1

„Normal că a fost o revenire emoționantă, pentru faptul că am trăit clipe frumoase aici, poate cele mai frumoase atât ca jucător cât și ca antrenor. Cu atât mai mult m-am bucurat că Oprița și cu echipa lui au acceptat să facem acest joc amical, pe un teren bun. Îmi aduc aminte, când făceam antrenamente aici era un noroi incredibil. Acum, s-au schimbat multe, avem terenuri, dar nu prea avem fotbaliști, asta sub formă de glumă.

În viață nu poți să îi mulțumești pe toți, indiferent de situație. Dar m-aș bucura ca CSA să promoveze în Liga 2, nu numai la Liga 2, și sunt sigur că dacă se vor da drumul la stadioane, cel puțin aici, dacă vor juca meciurile de baraj în Ghencea, sunt convins că vor fi 30 de mii de suporteri și cred că au nevoie de acești suporteri”, a spus Ilie Stan.

The post Daniel Oprița l-a dat de gol pe Ilie Stan: „Mi-a spus că asta e Steaua!”. Reacția antrenorului de la Gloria Buzău appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă