Daniel Oprița, dialog cu Valeriu Argăseală în Ghencea: ”Mi-am dat seama imediat!”. De ce n-ar antrena niciodată FCSB

1 lună in urmă 2

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Tehnicianul ”militarilor”, fost jucător la FCSB între 2002 și 2007, i-a transmis lui Valeriu Argăseală că nu ar putea antrena niciodată echipa ”roș-albastră” din Liga 1, fapt de care s-a convins în 2015, când a fost, pentru scurt timp, membru în staff-ul lui Mirel Rădoi, antrenorul de facto din acel moment.

Daniel Oprița, dialog cu Valeriu Argăseală în Ghencea

Nu mă imaginez antrenând la FCSB, chiar vorbeam cu domnul Argăseală ieri (n.r. sâmbătă). I-am spus că, atunci când am fost cu Mirel secund, mi-am dat seama după câteva zile că nu pot să rămân”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport Matinal.

Antrenorul Stelei a transmis că resimte o presiune imensă în acest sezon, promovarea în Liga 2, pentru care va lupta cu FCSB 2 inclusiv, foarte probabil, și în finala barajului, reprezentând o prioritate pentru ”militari”.

Acum e cel mai greu, la Liga 3. Acum n-avem voie să facem pași greși, e greu să mai stăm încă un an în Liga 3, după ce am stat trei în Liga 4. E presiune foarte mare, mi-am dorit să câștig meciul cu FCSB 2, foarte mult.

Important e că am rămas pe locul întâi, nu ne e frică de Afumați, dar e un adversar mai dificil. E altceva să joci cu o echipă mai bună în semifinale, poate Afumați reușește să elimine pe FCSB”, a transmis Daniel Oprița.

După meciul direct de sâmbătă, CSA Steaua a rămas lider în seria a patra din Liga 3, în timp ce FCSB se află pe poziția secundă, cu două puncte mai puțin.

CSA Steaua și FCSB, posibil duel direct în finala barajului

Cele două rivale se vor întâlni, foarte probabil, și în finala barajului pentru promovarea în Liga 2, ca urmare a sistemului competițional din această ediție a eșalonului al treilea.

Concret, câștigătoarea seriei a patra, unde CSA Steaua este lider în acest moment, va juca în semifinalele barajului cu echipa care va încheia pe locul doi în seria a treia, respectiv locul doi din seria a patra, FCSB 2 în actuala ierarhie, va juca împotriva câștigătoarei seriei a treia.

Dacă CSA Steaua și FCSB 2 vor trece de semifinale, care se vor juca tur-retur, se vor înfrunta în finala pentru promovare. de asemenea în dublă manșă.

Etichete: daniel oprita , valeriu argaseala , csa steaua fcsb 2
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă