Daniel Oprița comentează eșecul României cu Armenia și face praf jucătorii naționalei: „E și vina lor! N-aveau voie să ne bată”

1 lună in urmă 5

Daniel Oprița, antrenorul de la CSA Steaua, a comentat decizia selecționerului Mirel Rădoi de a continua pe banca echipei naționale.

Chiar dacă mai multe voci din fotbalul românesc susțineau că Rădoi trebuie să-și dea demisia, el va conduce în continuare echipa tricoloră. După câteva zile în care dinspre FRF nu a venit nicio informație, Mihai Stoichiță a dat asigurări că tehnicianul va continua.

Daniel Oprița comentează eșecul României cu Armenia și face praf jucătorii naționalei

Oprița (40 de ani), fost coleg cu Rădoi la formația din Ghencea, consideră că selecționerul a fost criticat prea mult și susține că și jucătorii sunt vinovați după eșecul de la Erevan. Antrenorul Stelei e de părere că tricolorii n-au nicio scuză pentru că au primit două goluri după ce au condus cu 2-1.

„S-a dat prea mult în el (n.r. – Mirel Rădoi). Mă așteptam că ar putea ceda, dar e foarte bine că a rămas. Eu sunt sigur că are încredere în el și poate să facă ceea ce trebuie. El ce putea să spună după un asemenea joc? Tot vorbim că jucăm închis, deschis… închidem și deschidem și nu batem pe nimeni.

Înainte îi criticam pe Contra și Daum, că trebuiau să joace mai deschis. Până la urmă, e și vina jucătorilor. N-aveau voie să ne dea gol, nu mai ține de antrenor. Eu ca jucător nu am ambiția mea să ajungem la un turneu final? Mai contează antrenorul?

Puteam să fim cu doi eliminați și n-aveau voie să ne bată! Tu nu poți să păstrezi un rezultat? Nu mai aveau voie să ne întoarcă”,a spus antrenorul Stelei, potrivit Digisport.ro.

The post Daniel Oprița comentează eșecul României cu Armenia și face praf jucătorii naționalei: „E și vina lor! N-aveau voie să ne bată” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă