Daniel Niculae și Vasile Maftei, distracție la final de iarnă. Foștii jucătorii ai Rapidului s-au înfruntat pe terenul de tenis | EXCLUSIV FOTO

1 lună in urmă 1

Pe Daniel Niculae și Vasile Maftei îi leagă de mulți ani o prietenie strânsă. Au făcut parte din echipa Rapidului care în anul 2006 a jucat „sfertul de finală” cu Steaua din Cupa UEFA, dar au fost pe teren și la alte bătălii dure. Cei doi foști rapidiști petrec mult timp împreună, iar de multe ori fac sport atunci când se văd. ProSport i-a fotografiat când se pregăteau de un meci de tenis.

Daniel Niculae și Vasile Maftei sunt mari fani ai „sportului alb”. Când au puțin timp liber se îndreaptă grăbiți pe terenul de tenis, iar aici se înfruntă în meciuri strașnice. Când găsesc „mușterii” trec în aceeași jumătate de teren și se pun pe treaba contra adversarilor.

ProSport i-a fotografiat înaintea unui meci de tenis. Cei doi se îndreptau zâmbitori spre terenul de sport, cu gândul să profite din plin de temperaturile destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Aveau cu ei tot echipamentul necesar și câte două rachete bine acordate.

Daniel Niculae este acum unul dintre analiștii postului Digi Sport, în vreme ce Maftei este antrenor secund la FC Voluntari.

Daniel Niculae, supărat că Ovidiu Herea nu a ajuns la Rapid

Daniel Niculae a fost unul dintre oamenii care au pus umărul la proiectul noului Rapid, echipa care a pornit din Liga a patra. A și jucat la această formație, dar a plecat după un conflict cu cei care conduceau clubul, dar și după o dispută cu Daniel Pancu. Fostul atacant a criticat de multe ori strategia Rapidului, iar ultima oară a fost nemulțumit de faptul că Ovidiu Herea nu a ajuns la formația lui de suflet.

„Știu că au fost discuții, dar probabil nu s-a făcut nicio ofertă din punct de vedere financiar. Nu știu unde s-au împotmolit lucrurile. Din punctul meu de vedere, este păcat că Ovidiu nu a ajuns la Rapid. Ar fi fost un final de carieră frumos pentru toată lumea. Mai poate face multe. Nu mai vorbim despre trecut”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.

The post Daniel Niculae și Vasile Maftei, distracție la final de iarnă. Foștii jucătorii ai Rapidului s-au înfruntat pe terenul de tenis | EXCLUSIV FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă