Daniel Niculae revine la Rapid! Ce post va ocupa fostul atacant

1 săptămână in urmă 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 18:45 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 19:02

Daniel Niculae (38 de ani) va fi noul președinte al divizionarei secunde Rapid. 

Daniel Niculae, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria recentă a Rapidului, nu a părăsit formația în cele mai bune condiții. În anul 2018, imediat după promovarea în Liga 3, atacantul a fost nemulțumit de direcția în care se îndreaptă clubul giuleștean și s-a retras. Au existat mai multe discuții privind revenirea lui, pe diferite posturi, dar până acum niciuna nu s-a concretizat. Niculae va fi președintele cu care Rapidul atacă promovarea în Liga 1, conform Prosport

Venirea lui Niculae schimbă organigrama la Rapid

Vara trecută, Daniel Niculae a negociat cu Victor Angelescu și a fost aproape să accepte încă de atunci postul de președinte. A pus însă două condiții esențiale: să nu colaboreze cu Ovidiu Burcă, în prezent antrenor la echipa secundă a Rapidului, și cu Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului. 

Nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club. Domnul Nicolescu și Ovidiu. Nu știu dacă Ovidiu a plecat. Am văzut că a făcut un pas în spate, dar din câte țin eu minte, un pas în spate a făcut și în Liga 4, când am fost eu acolo, și după 3-4 luni a făcut mai mulți pași în față. Zici că jucam «Dansul Pinguinului». Lucrurile trebuie să fie clare de la început până la final. Nu pot lucra cu anumite persoane de acolo.
- Daniel Niculae, în august 2020

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

VIDEO Noi imagini de la stadionul Rapid » Se lucrează la boxe și nocturnă, urmează gazonul

Pierdere importantă pentru Rapid înainte de primul meci din play-off: „Va lipsi cel puțin o lună”

Playtech: Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic. I-a spus tot adevărul lui Cătălin Măruță


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă