Daniel Niculae reaprinde conflictul cu Ovidiu Burcă, la Rapid: „Eu am pus condiția să fie dat afară! A trecut prin club și a fost instalator”

2 săptămâni in urmă 8

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, și-a amintit de conflictul cu Ovidiu Burcă, fost președinte, director tehnic și antrenor în curtea giuleștenilor.

În primăvara acestui an, Daniel Niculae a acceptat să revină la Rapid cu condiția ca Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu să plece.

Ovidiu Burcă l-a acuzat pe Daniel Niculae că a fugit de la Rapid când a fost greu și a mai spus și că el a fost cel care l-a adus la club.

Daniel Niculae reaprinde conflictul cu Ovidiu Burcă, la Rapid

Daniel Niculae i-a răspuns lui Ovidiu Burcă și consideră că plecarea sa a ajutat la promovarea Rapidului în Liga 1. Totodată, acesta a transmis că el nu a plecat niciodată cu adevărat de la Rapid și i-a dat peste nas lui Ovidiu Burcă.

„Pe mine m-a dus tata la Rapid. Când eu intrat pe poarta Rapidului, domnul de care ai spus nu cred că apucase să iasă din localitatea în care s-a născut (n.r. Slatina). Nu știa unde e Rapid, nu știa unde e București.

Lucrurile au fost foarte clare de la început. Nu ne-am înțeles și ne-am strâns mâna… Nu aveam aceeași gândire, nu avem același plan. Atât timp cât au apărut cuvinte, am ales să plec.

Nu vreau să-mi aduc aminte de personajele care au trecut pe la clubul acesta și au fost instalatori! Eu nu am plecat niciodată, nu am fugit, cum spune el. Am spus atunci că plec și că mă întorc când vor pleca anumite persoane din conducerea clubului. Lucru care s-a întâmplat.

Eu am pus condiția ca Burcă să fie dat afară. Acesta lucru s-a întâmplat, iar alegerea a fost foarte bună. Am reușit să promovăm”, a spus Daniel Niculae, potrivit GSP.

The post Daniel Niculae reaprinde conflictul cu Ovidiu Burcă, la Rapid: „Eu am pus condiția să fie dat afară! A trecut prin club și a fost instalator” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă