Daniel Niculae, mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi: „Cel puțin un jucător al Rapidului ar fi meritat să fie la națională”

1 lună in urmă 29

Mirel Rădoi n-a convocat niciun jucător rapidist la naționala României, iar Daniel Niculae crede că măcar un fotbalist din lotul giuleștenilor ar fi trebuit chemat la prima reprezentativă.

Fostul atacant i-a nominalizat pe Belu, Moldovan și chiar pe Albu, atunci când a vorbit despre variantele rapidiștilor pentru națională.

În lotul lui Mirel Rădoi apar jucători care nu au foarte multe prezențe în tricoul primei reprezentative, precum Dragoș Nedelcu, Darius Olaru, Deian Sorescu, Denis Drăguș, Adrian Rus sau Mario Camora.

Daniel Niculae vrea rapidiști la naționala României: „Cel puțin un jucător ar fi meritat”

Daniel Niculae speră ca naționala României să se bazeze și pe jucători de la Rapid, dacă echipa se va menține printre primele clasate din Liga 1.

„Nu trebuie să facem o discuție din asta, cu toate că eu cred că cel puțin un jucător ar fi meritat să facă parte din lotul echipei naționale. Sunt ferm convins că atât Mirel, cât și staff-ul său, urmăresc jucători de la Rapid și poate, dacă evoluțiile vor continua să fie la fel de bune, vom vedea și jucători de la Rapid.

Pe lângă cei consacrați, mă gândesc la Belu care face un început de sezon senzațional, Moldovan, singurul din prima ligă care a închis poarta și este jucător tânăr, de perspectivă, care crește de la meci la meci și are o încredere din ce în ce mai mare, iar, la mijloc, Albu, la fel. Albu mai are o convocare”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Programul complet al meciurilor echipei naționale din luna septembrie:

  • 2 septembrie: Islanda – ROMÂNIA, ora 21:45 – Laugardalsvollur (Reykjavik)
  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Națională (București)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Clasament Grupa J:

  1. Armenia 9 p
  2. Macedonia de Nord 6 p
  3. Germania 6 p
  4. România 3 p
  5. Islanda 3 p
  6. Liechtenstein 0 p

The post Daniel Niculae, mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi: „Cel puțin un jucător al Rapidului ar fi meritat să fie la națională” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă