Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles pentru conducerea Rapidului: „E păcat că Ovidiu Herea nu a ajuns acolo!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Daniel Niculae (38 de ani), fostul mare jucător al Rapidului, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre discuțiile cu privire la transferul lui Ovidiu Herea (35 de ani) la gruparea din Giulești.

Pe tot timpul perioadei de transferuri din această iarnă, s-a discutat despre posibilitatea ca Ovidiu Herea să ajungă de la Metaloglobus la Rapid.

Totuși, discuțiile s-au împotmolit, pentru că giuleștenii doreau ca fotbalistul să ajungă la Rapid din postura de jucător liber de contract, însă Metaloglobus nu a dorit să renunțe la el.

Daniel Niculae, despre transferul lui Ovidiu Herea la Rapid

Daniel Niculae este de părere că Ovidiu Herea ar trebui să își încheie cariera la Rapid, având în vedere trecutul care îl leagă strâns de gruparea din Giulești.

„Știu că au fost discuții, dar probabil nu s-a făcut nicio ofertă din punct de vedere financiar. Nu știu unde s-au împotmolit lucrurile. Din punctul meu de vedere, este păcat că Ovidiu nu a ajuns la Rapid. Ar fi fost un final de carieră frumos pentru toată lumea. Mai poate face multe. Nu mai vorbim despre trecut”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.

Ovidiu Herea a evoluat la Rapid în perioada 2007-2013 și a adunat peste 160 de meciuri și peste 40 de goluri în tricoul echipei giuleștene.

7 goluri în 14 meciuri a marcat Ovidiu Herea pentru Metaloglobus, în actuala ediție a Ligii 2. 29 de goluri a marcat în total Ovidiu Herea pentru Metaloglobus, în cele trei sezoane petrecute în Liga 2. 125 de mii de euro este cota de piață a lui Ovidiu Herea, potrivit Transfermarkt.

Președintele clubului Metaloglobus, Marius Burcă, a vorbit și el în cadrul emisiunii ProSport Live despre situația lui Ovidiu Herea și a fratelui său, Claudiu Herea, amândoi fiind doriți de Rapid, însă doar la nivel declarativ. Acesta a explicat că giuleștenii nu au trimis nicio ofertă concretă pe adresa clubului.

The post Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles pentru conducerea Rapidului: „E păcat că Ovidiu Herea nu a ajuns acolo!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă