Daniel Niculae forțează împăcarea cu fanii Rapidului! Am aflat care este planul președintelui giuleștean! | EXCLUSIV

2 luni in urmă 51

Daniel Niculae speră să fie iertat de suporterii Rapidului după ce acesta nu a acceptat să ducă echipa la stadion pentru a sărbători promovarea. Pentru a-i îndupleca pe ultrași, Nico vrea să vadă meciul cu FCSB din Peluză. 

Relația dintre fanii Rapidului și președintele Daniel Niculae este una extrem de rece în acest moment, iar fostul mare atacant rapidist încearcă să repare o greșeală mare pe care a făcut-o recent. Fanii sunt supărați pe Daniel după un episod petrecut imediat după promovarea matematică în prima ligă.

Giuleștenii au aflat înainte de meciul cu Craiova că vor merge direct în eșalonul de elită, iar fanii le-au cerut jucătorilor să meargă după joc macar cinci minute la stadionul Giulești, pentru a sărbători. Este vorba de o tradiție de zeci de ani a vișiniilor – după fiecare succes, echipa și fanii merg la stadion pentru a se bucura cu toții. 

Niculae l-a înjurat pe ”Bocciu”

Niculae le-a refuzat suporterilor această bucurie și chiar l-a înjurat ca la ușa cortului pe liderul Galeriei rapidiste, Liviu Ungurean. Supranumit ”Bocciu”, șeful suporterilor l-a rugat pe Nico să lase echipa la stadion preț de câteva minute, dar oficialul i-a transmis că cei din club au făcut rezervare la un restaurant, deci nu vor ține cont de tradiție. 

Gestul lui Niculae i-a enervat foarte tare în special suporterii cu vechime din Peluza Rapidului, dar aceștia nu au protestat din dorința de a nu afecta echipa. Sursele ProSport susțin că Niculae încearcă acum să le intre în grații liderilor Galeriei.

Liviu Ungurean zis ”Bocciu” este cel care a unit galeria Rapidului în ultimii aniLiviu Ungurean zis ”Bocciu” este cel care a unit galeria Rapidului în ultimii ani

Pentru a face acest lucru, acesta a transmis prin diverși cunoscuți ai ambelor tabere că ar vrea să vadă meciul cu FCSB din Peluză. Rămâne de văzut dacă pătimașii suporteri giuleșteni vor reuși să treacă peste sfidarea lui Niculae sau acesta nu va primi acceptul ultrașilor. Cert este că Niculae nu va merge de capul lui în Peluză, dacă ultrașii îi vor transmite că nu e binevenit în casa lor.

”Niculae a făcut o greșeală atunci!”

Unul dintre cei mai importanți suporteri rapidiști și fost șef al Galeriei, Gigi Corsicanu, a îndemnat la calm, dar a specificat că Niculae a greșit față de fani: „Interesul comun este binele Rapidului, iar pentru asta toată lumea trebuie să facă anumite compromisuri, toți să fim în jurul echipei și să lăsăm orgoliile și toate neînțelegerile deoparte. Echipa este într-o situație foarte bună și nu trebuie să implicăm Rapidul într-o dispută între Daniel Niculae și suporteri.El a făcut o greșeală atunci și trebuia să știe că noi la fiecare bucurie sau tristețe suntem cu toții. Am avut o perioadă foarte grea, am fost încercați. Era un moment de bucurie, era normal să ne bucurăm cu toții, dar poate Daniel Niculae a fost luat de val”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

The post Daniel Niculae forțează împăcarea cu fanii Rapidului! Am aflat care este planul președintelui giuleștean! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă