Daniel Niculae este noul președinte al Rapidului! Când are loc prezentarea oficială

1 săptămână in urmă 5

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

UPDATE, ora 20:00: Rapid a anunțat oficial, pe contul de Facebook, revenirea lui Daniel Niculae, care va fi prezentat oficial sâmbătă, într-o conferință de presă.

🇱🇻 NICO A REVENIT ACASĂ 📢 🎥 Mai multe detalii, mâine, la ora 11:00, în direct pe FC Rapid 1923, în cadrul unei conferințe de presă! #FamiliaRapid

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 2 aprilie 2021

Niculae a plecat de la Rapid în 2018, după ce a ”pus umărul” la promovarea echipei în Liga 3. Acesta a decis să plece după mai multe neînțelegeri cu oficialii clubului. Acum, fostul atacant pare să fi revenit la sentimente mai bune și a acceptat postul ocupat în trecut și de Daniel Pancu, anunță ProSport.

Venirea lui Nico lasă de înțeles că Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă nu vor mai avea nicio putere de decizie, știut fiind faptul că Niculae a spus în mai multe rânduri că e gata să se întoarcă la Rapid dacă cei doi vor pleca.

Mâine, la ora 11:00, este anunțată o conferință de presă, iar din informațiile noastre, motivul este reprezentat de anunțarea oficială a lui Daniel Niculae în funcția de președinte. Anunțul va fi făcut de acționarul majoritar al clubului, Victor Angelescu.

Daniel Niculae: ”Am pus anumite condiții”

”M-am întâlnit cu Victor, îi mulțumesc pe această cale. Are încredere în capacitatea mea de a gestiona un club precum Rapidul. Am avut o discuție, mi-a propus postul de președinte ca și acum doi ani de zile, când a venit la Rapid.

Dar ca și atunci, am pus anumite condiții și anume că nu pot lucra cu anumite persoane care sunt acum la club”, a spus Daniel Niculae, în luna august a anului trecut, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Programul play-off-ului din Liga 2:

Play-off Liga 2, etapa 1:

CS Mioveni – FC U Craiova 1948FK Csikszereda – RapidDunărea Călărași – ASU Poli

Play-off Liga 2, etapa a 2-a:

FC U Craiova 1948 – ASU PoliRapid – Dunărea CălărașiCS Mioveni – FK Csikszereda

Play-off Liga 2, etapa a 3-a:

FK Csikszereda – FC U Craiova 1948Dunărea Călărași – CS MioveniASU Poli – Rapid

Tur, play-off Liga 2, etapa a 4-a:

FC U Craiova 1948 – RapidCS Mioveni – ASU PoliFK Csikszereda – Dunărea Călărași

Play-off Liga 2, etapa a 5-a:

Dunărea Călărași – FC U Craiova 1948ASU Poli – FK CsikszeredaRapid – CS Mioveni Etichete: rapid , daniel niculae , victor angelescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă