Daniel Niculae anunță prima plecare de la Rapid, după ”instalarea” sa ca președinte: ”Cred că ne vom despărți”

1 săptămână in urmă 14

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Fostul atacant a fost în conflict cu cei doi în precedenta sa ”aventură” la Rapid. Ovidiu Burcă, cel care antrenează în prezent echipa secundă a giuleștenilor, va pleca la finalul sezonului.

Ovidiu Burcă va pleca de la Rapid. Daniel Niculae: ”Cred că ne vom despărți”

„Nu știu, chiar nu știu (n.r. - ce face). Probabil este la antrenament cu echipa secundă. Este clar, voi avea o discuție și cu Ovidiu. Mai sunt câteva etape și se va încheia campionatul la Liga 3, va rămâne până la finalul campionatului și, după, cred că ne vom despărți”, a spus Niculae, la Liga Digi Sport.

Cât despre Andrei Nicolescu, președintele Rapidului nu a vrut să ofere un răspuns clar: „Cred că cel mai bine ar fi să îl întrebați pe Victor (n.r. - Victor Angelescu, acționarul Rapidului)”, a mai spus oficialul giuleștean.

Ovidiu Burcă: ”Dacă el consideră că eu trebuie să plec voi pleca”

Fostul fundaș nu ar vrea să plece de la Rapid, fiind atașat de munca sa de la echipa a doua.

”Față de mine, lucrurile sunt foarte clare. Dacă Nico are ceva cu mine îl aștept săptămâna viitoare să vorbim fată în față, iar dacă el consideră că eu trebuie să plec voi pleca. E foarte simplu. Însă am început o muncă aici la Rapid cu acești copii și ar fi păcat să nu o duc la final. Dar să mi se spună frumos în față săptămâna viitoare.

Eu nu am avut nicio divergență cu Nico, dar dacă el are ceva cu mine vă repet: îl aștept săptămâna viitoare să discutăm”, a spus Burcă, pentru ProSport.

Etichete: rapid , daniel niculae , ovidiu burca , andrei nicolescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă