Daniel Isăilă și-a prelungit contractul cu FC Baniyas. Loc excelent ocupat în Emirate de echipa antrenorului brașovean

1 lună in urmă 4

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Potrivit monitorulexpres.ro, antrenorul brașovean a parafat o nouă înțelegere pe încă doi ani și a primit o mărire a salariului.

Daniel Isăilă a avut rezultate excelente cu echipa sa, iar șeicii au hotărât să mizeze în continuare pe fostul antrenor al reprezentativei U21 a României.

Daniel Isăilă: "În campionat suntem în grafic și ne batem pentru un loc de Champions League"

"Am semnat prelungirea contractului și sunt mulțumit. În campionat suntem în grafic și ne batem pentru un loc de Champions League. Noi suntem pe locul al treilea acum, iar primele două clasate merg direct în grupele Champions League Asia.

Echipa de pe locul trei se califică în play-off-ul competiției. Mai sunt opt etape în campionat și totul este posibil deși avem un program foarte greu pe final", a declarat Daniel Isăilă, pentru sursa mai sus amintită. 

"Echipa i-a devenit ca o familie lui Isăilă", se arată pe site-ul oficial al clubului din Emirate.

Dumitru Stângaciu e în staff-ul lui Daniel Isăilă

Brașoveanul îi are în staff-ul său pe Dumitru Stângaciu, Gabi Kajcsa și Marian Ungureanu.  Baniyas se află pe locul al treilea în Emirate, cu 36 de puncte după 18 etape. Pe primul loc se situează Al Jazira (40 de puncte), urmată de Sharjah (37 de puncte). Al Wasl, formație la care Florin Tene e antrenor de portari, ocupă poziția a opta, cu 28 de puncte. 

Sâmbătă, în etapa a 19-a, formația condusă de Daniel Isăilă va întâlni în deplasare echipa Kalba. Fostul mijlocaș le-a antrenat în carieră pe FCM Brașov, Sportul, ASA Târgu Mureș, Astra și Al Hazm. Isăilă e antrenorul cu un rol imens în calificarea naționalei U21 la Campionatul European din Italia și San Marino, încheiat de tricolori pe locul 4, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Etichete: daniel isaila , fc baniyas , isaila - contract
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă