Daniel Isăilă, deranjat de "aura extrem de negativă" din jurul naționalei. Previziuni pentru Ianis Hagi și Pușcaș

1 lună in urmă 6

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Daniel Isăilă, deranjat de "aura extrem de negativă" din jurul naționalei. Previziuni pentru Ianis Hagi și Pușcaș

Brașoveanul, care a început campania de calificare pentru EURO 2019, spune că există "o aură extrem de negativă în jurul echipei naționale", iar jucătorii tineri, care au fost promovați la prima reprezentativă, ar trebui să fie încurajați de toată lumea, inclusiv de presă și de fani.

"Din păcate, există o aură extrem de negativă în jurul echipei naționale, iar asta nu face bine. Lipsa calificărilor probabil și-a pus amprenta, dar mi se pare că e o presiune artificială și e inutilă.

Aduceți-vă aminte cât de suspect s-au comportat după prima campanie a noastră, cu Danemarca și Rusia, când am pierdut. A trebuit să mergem mult mai jos ca generație, la 1998, 1999, 2000. Acum, a fost mult mai ușor, s-a construit și a doua generație. Au avut două campanii cu aceiași jucători.

Toți acești jucători pe care i-ai menționat (n.r - Ianis Hagi, George Pușcaș etc.), care au făcut parte din lotul naționalei de tineret, pot face pasul și pot fi următoarea generație foarte bună pentru naționala României, dar cu multă susținere și răbdare din partea tuturor. Inclusiv din partea presei și a suporterilor", a spus Isăilă, la Digi Sport Matinal.

Daniel Isăilă și-a prelungit contractul cu Bani Yas

Daniel Isăilă (48 de ani) și-a prelungit recent contractul cu gruparea din Emiratele Arabe UniteFC Bani Yas, care ocupă locul secund.

"Suntem pe loc de Champions League în momentul de față. Am făcut un campionat excelent. Sper să continuăm la fel. Mai sunt 7 meciuri și avem meciuri infernale, cu Al Nasr, Al Ain, Al Ahli, Al Wahda.

Da, am prelungit contractul cu doi ani, săptămâna trecută. Mă simt excelent, mă bucur de încrederea conducerii", a mai spus Isăilă, la Digi Sport Matinal.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă