Daniel Ghiță l-a tocat mărunt, Benny Adegbuyi a ripostat tăios: "Așa m-au învățat mama și bunica!"

2 luni in urmă 1

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

Luptătorul născut în Aiud declara înaintea meciului cu legenda kickboxing-ului că are 70 la sută șanse să se impună, iar mulți dintre oamenii din sporturile de contact de la noi au zâmbit în colțul gurii. Benny a avut dreptate și s-a impus după un plan tehnico-tactic excelent construit de staff-ul său condus de celebrul antrenor olandez Dennis Kraweel.

"Dennis Krauweel a știut punctele nevralgice ale lui Benny și a insistat mult pe ele, astfel încât să facă din el un luptător complet. În plus, olandezul e și un fin psiholog", spune, pentru digisport.ro, un apropiat al luptătorului român. 

Înainte și după meci, Daniel Ghiță, unul dintre pionierii kickboxing-ului românesc, fost sportiv obișnuit cu marile gale din Asia din urmă cu peste un deceniu, l-a criticat pe Adegbuyi și a susținut că-l va susține pe Badr Hari. Atacurile fostului SPP-ist s-au intensificat și după lupta de la Rotterdam.

Benny Adegbuyi a oferit azi o replică scurtă, dar tăioasă când a fost întrebat de declarațiie făcute de Daniel Ghiță. 

„Am văzut declarațiile și, din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care m-au învățat bunica și mama mea, aș prefera să nu vorbesc despre no name-uri, despre nimeni”, s-a limitat să răspundă sportivul în vârstă de 35 de ani. 

Ghiță îl contestă pe Benny Adegbuyi de mai mulți ani, de pe vremea în care românul de 1,95 m a făcut pasul spre marile gale ale sporturilor de contact. Adegbuyi sau Cătălin Moroșanu au fost principalele ținte ale lui Ghiță în ultimii ani, sportivi pe care i-a contestat în principal adversarilor pe care cei doi i-au avut. 

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă