Daniel Ghiță îl acuză pe Benny Adegbuyi că a mutilat un om nevinovat: „Trăiește în sărăcie, cu handicap”. Victima: „Trei zile am fost mort! Nu-mi încăpea capul într-o găleată!”

2 luni in urmă 85

Benny Adegbuyi l-a învins prin KO tehnic în runda a treia pe marocanul Badr Hari la gala de kickboxing Glory 76 de la Rotterdam. Dar, nu toți l-au lăudat pe român. Unul dintre contestatarii săi e Daniel Ghiță, considerat de specialiști drept cel mai bun luptător român. Samuraiul Sălbatic a readus în prim – plan incindetul petrecut în 2009.

Adegbuyi e acuzat de Ghiță că a mutilat un om, care acum trăiește la limita sărăciei, având handicap!

Mesajul lui Ghiță, pe care-l redăm în forma originală, a fost preluat inclusiv de siteurile din străinătate, cele dedicate luptelor în ring.

„BadrHari a avut Corona, acum câteva săptămâni, și nu a amânat lupta, ci a luptat! Un sportiv de performanță are nevoie de condiție și recuperare. Respect, Badr!

Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodată, pentru ca eu cunosc victima, Vasile Pui care a fost mutilat pe viața, in urma bătăii primite in clubul Yax in anul 2009. Un caz mediatizat de presa de scandal. Căutați pe google. Găsiți sute de articole. Presa a scris mult , pentru ca Vasile Pui o duce extrem de greu. Trăiește cu handicap, in urma bătăii primite, fără loc de munca in sărăcie, fără niciun ajutor financiar. Are noroc cu soția și familia sa…” și-a început tirul Daniel Ghiță pe rețelele sociale.

Daniel Ghiță: „Victima trăiește în sărăcie, cu handicap…Distrus pe viață”

„Este un scandal cum s-a judecat acest dosar in recurs! Credeți-mă, eu am citit tot dosarul penal și rechizitoriul, sentințele penale. Presa încerca, din 2015, sa îl ajute pe Vasile Ioan Pui. Nicio reacție. Toti l-am ajutat! Mulți colegi și antrenori, de la Arad, au donat bani, unul a cumpărat ochelari, ca nu mai vede cu ochiul drept, urmare a loviturilor primite in cap. Fiecare ce a putut. O fac toți pe la spate, public nu are curajul nimeni. Eu o fac public! Vasile Pui este suparat ca Benny nu și-a cerut iertare niciodată , public și nu l-a ajutat!

Niciodată nu o sa aibe respectul meu! Un sportiv nu lovește un om la pământ și fuge, lasându-l intr o balta de sange! Un sportiv, un om își cere iertare, își asuma când greșește. Un sportiv și un om cu caracter, dacă greșește se duce și îl ajuta pe om. Toți greșim, dar victima trăiește in sărăcie, cu hadicap și distrus pe viața.

Îți asumi greselile trecutului. Îți ceri iertare și încerci sa ajuți, nu? Dacă își cere iertare de la Vasile Pui și îl ajuta, o sa aibă tot respectul meu și susținerea mea!” a mai anunțat Ghiță.

Samuraiul Sălbatic are un mesaj pentru Benny Adegbuyi: „Vin sărbătorile, nu crezi ca e timpul sa îl ajuți pe Vasile Pui și să îți ceri iertare de la el? Eu mi-am cerut iertare, in locul tău, și îl susțin cu ce pot eu. E un om simplu, care cere disperat ajutor de la noi, de la justiție, societate, dar nimeni nu-l aude. De ce?Nu e vedeta? Nu e fiu de deputat sau personalitate? Era un bodyguard într-un club, și a fost bătut, fără un motiv. Televiziunile nu se înghesuie sa afle povestea reala. Cine Vasile Pui ? Un amărât. Nu e interesat. Pentru mine este! Pănă nu îți ceri iertare de la Vasile Pui, si nu arați umanitate si empatie fata de el, nu te voi felicita!”.

Victima lui Benny Adegbuyi: „Nu-mi mai încăpea capul într-o găleată”

Vasile Ioan Pui are probleme cu vederea, pierderi de memorie și disconfort locomotor. E victima lui Benny Adegbuyi. Incidentul a avut loc în 2009, într-o discotecă din Câmpeni, județul Alba. „Un minut și ceva m-au bătut în toaletă, apoi, când m-au scos, a venit Miron (n.r. Benny) în fugă și mi-a dat cu piciorul în cap. Am fost mai mult mort în perioada aia… Trei zile viu, trei zile mort… Am auzit că medicul de pe ambulanță a zis că nu-mi mai încăpea capul într-o găleată, spunea Vasile Ioan Pui pentru cancan.ro.

The post Daniel Ghiță îl acuză pe Benny Adegbuyi că a mutilat un om nevinovat: „Trăiește în sărăcie, cu handicap”. Victima: „Trei zile am fost mort! Nu-mi încăpea capul într-o găleată!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă