Daniel Ghita, discurs agramat in Parlament: "Aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi"

1 lună in urmă 9

Deputatul PSD Daniel Ghita a devenit viral cu un discurs agramat sustinut in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce a luat cuvantul pentru a lansa un atac la adresa deputatului Mihai Politeanu, membru USR PLUS.

Ghita a atras atentia prin numeroasele greseli de exprimare pe care le-a facut, in ciuda faptului ca a rostit discursul de pe foaie.

"Cu buna credinta si speranta, numai in concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenta respectiva, dar in mod misterios tinute pe loc" a fost fraza cu care fostul sportiv si-a inceput discursul, noteaza Adevarul.ro.

"Sunt colegi de-ai nostri din Parlament care efectiv arunca de fiecare data cu noroi, vorbe fara acoperire in fapte, delatiuni mizerabile, specifice fostei securitati. Ce sa intelegem de aici, ca aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi, sau ca unii dintre noi sunt copiii fostilor securisti, care au distrus destine si vieti?", a mai spus Daniel Ghita.

Recent, deputatul PNL de Timis, Claudiu Chira, il critica pe Daniel Ghita, fostul luptator de K1, intrat in Parlament pe listele PSD Ilfov. Fostul director al Gradinii Zoologice din Timisoara este revoltat ca Ghita nu poarta masca in Parlament si vorbeste neintrebat.

Citeste si:

A murit scriitorul Nicolae Dabija. Era infectat cu coronavirusDeclaratia unica in 2021. Plafonul minim pentru incadrarea ca platitor de contributii sociale la FiscSharon Stone si-a surprins fanii cu ultima dezvaluire. Vestea anuntata de celebra actrita chiar de ziua eiDe ce sa tii cont cand retragi sume mari din cont sau depozitSefa Autoritatii Nationale pentru Cetatenie castiga lunar, la 53 de ani, o pensie de 20.000 de lei. Venitul ei total se ridica la 30.000 de lei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă