Daniel Buzdugan, în Orașul Faptelor Bune: „Bine ați venit la ghișeul de taxe și impozite pentru fericire!”

4 săptămâni in urmă 29

Daniel Buzdugan, alături de ceilalți 8 colegi DJ-i care locuiesc zilele acestea în Orașul Faptelor Bune, face chemarea la luptă o dată și încă o dată, pentru ca poveștile descoperite în această săptămână de minuni nu au mult timp la dispoziție. Denis, de exemplu, este un minunat de băiețel de doar 2 ani care, fix în aceste zile, se luptă cu o cumplită maladie: cancerul instalat în zona vezicii urinare.

Din păcate, pe lângă această dramă cumplită care îi întunecă orizontul, familia micuțului mai are de luptat cu încă 2 greutăți: boala mamei, epilepsie, și boala tatălui, cancer cerebral și epilepsie.

În prezent, Denis se află la o clinică din Turcia, împreună cu părinții și bunica lui. Singura șansă la o viață normală pentru cel mic este o intervenție chirurgicală în Turcia.

Costurile operației sunt 70.000 de euro.

De la Denis, pentru Denis!

Vedetele sunt Îngeri în Orașul Faptelor Bune, iar pentru micuțul Denis a sunat Denis de la The Motans. Artistul a auzit povestea la radio și a donat pentru puiul de 2 anișori. Mână de la mână, îl facem pe Denis bine! Are nevoie de 70.000 de euro, să nu uităm!

Luptă pentru Denis. Conturile în care se pot face donații:

IBAN (euro) RO54INGB0000999911761771

Nume titular: Ilina Andreea Denisa

IBAN (lei): RO46BRDE200SV04983622000

Nume titular: Săvulescu Nicolae.

VIDEO

Intră și tu în atmosfera de poveste din Orașul Faptelor Bune

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante sunt transmise live pe conturile de Facebook și de Instagram ale Radio ZU, dar și pe ZU TV.

În perioada 16 – 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă