Dani Oțil și soția și-au întrerupt de urgență vacanța. Gabriela, însărcinată în ultima lună: „M-am trezit cu dureri”

2 luni in urmă 40

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucurau de o vacanță frumoasă la munte, în zona Râsnov, până când soția prezentatorului, însărcinată în ultima lună, a început să aibă dureri. Nici noaptea nu mai putea dormi, așa că au luat împreună decizia de a întrerupe vacanța.

Cei doi soți au revenit în București și așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Gabriela Oțil e în săptămâna 35 de sarcină.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă.

dani otil si gabriela in vacantaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva.

M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela și Dani Oțil vor avea un băiețel. Recent, ea a arătat poze din camera bebelușului. Pătuțul alb e la locul lui, la fel și măsuța specială pentru înfășat. Gabriela Oțil s-a lăudat în mediul online cu tot ce a achiziționat, chiar și cu scoica pentru mașină, și cu căruciorul bebelușului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă