Dani Oțil și Gabriela caută bonă pentru fiul lor de patru luni. Și-au lăudat băiețelul: „Nici nu plâng, sunt cuminte”

3 zile in urmă 9

În urmă cu patru luni de zile, Dani Oțil și Gabriela au devenit părinți pentru prima oară. Luca Tiago a venit pe lume, iar ei au trăit cea mai mare bucurie. Acum, părinții anunță că au nevoie de ajutor, caută o bonă.

Într-un video postat ieri pe Instagram, Gabriela Prisăcariu Oțil a anunțat că ea și soțul, celebrul prezentator de la Antena 1, caută bonă pentru băiețelul lor de patru luni. Fotomodelul s-a filmat în oglindă cu Luca în brațe și a declarat:

„Bună! Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă. Ia uitați-mă ce adorabil sunt. Nici nu plâng, sunt cuminte”, a spus mămica, iar băiețelul ei a aprobat-o, imediat a gângurit și chiar a și zâmbit către telefon.

dani-otil-si-gabriela-bona-pentru-fiul-lor-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gabriela l-a etichetat și pe Dani Oțil în postarea ei de pe Instagram, el a distribuit-o și astfel și fanii lui au aflat că are nevoie de ajutor, poate împreună găsesc o bonă pentru Luca Tiago.

Gabriela se pare că nu mai poate avea tot timpul grijă de micuț, ea a revenit la muncă după ce a născut, fotomodelul merge la diverse prezentări, chiar și în platoul de la Antena 1. Și-a revenit rapid după sarcină, are o siluetă de invidiat.

„Eu am angajat-o, e aproape șefa mea”

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil mereu povestește întâmplări din familia sa. Așa s-a întâmplat și recent, când a vorbit despre soacra lui, mama Gabrielei. „Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil, recent, în emisiunea „Neatza” de la Antena 1, conform fanatik.ro.

Potrivit aceleiași surse, mama Gabrielei Oțil lucrează în restaurantul lui Dani Oțil din București, ea se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia. Totodată, ea e și cea care are grijă câteodată de Luca Tiago, de băiețelul Gabrielei și al lui Dani, când ei sunt mult prea ocupați.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă