Dani Oțil, reacție absolut neașteptată în direct. Prezentatorul a rămas cu gura căscată din cauza decolteului generos al Loredanei Groza: „Vai de capul meu!”

3 săptămâni in urmă 29

Loredana Groza a fost invitată în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Dani Oțil a fost de-a dreptul luat prin surprindere de ținuta artistei și de formele ei apetisante.

Una dintre cânterețele veterane ale generației vechi, Lori reușește mereu să rămână relevantă indiferent de modă și e recunoscută pentru capacitatea de a se reinventa atât stilistic cât și muzical.

Prezentă la matinalul lui Răzvan și Dani, artista a bordat o ținută nonconformistă și elegantă în același timp.

Impresionat de prezența vedetei, Dani Oțil a simțit nevoia să amintească de momentul în care artista a pășit în platoul lor cu un decolteu amețitor, care le-a adus mai multe reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului

”Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută…Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA’‘, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Există multe voci răutăcioase care au comentat pe seama aspectului ei fizic, iar Loredana Groza a răspuns acuzațiilor. Artista neagă vehement faptul că ar fi trecut pragul medicului estetician și susține, în continuare, că sunt alte lucruri care o ajută să se mențină în formă la vârsta ei. De exemplu, faptul că merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă