Dani Oțil, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată pentru prima oară. „Știm exact ce o să fie”

2 săptămâni in urmă 2


Dani Oțil va deveni pentru prima dată tată anul acesta. Prezentatorul de la Antena 1 și iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, așteaptă un copil. În emisiunea de la Antena 1, acesta a dezvăluit că știe deja sexul bebelușului. Să fie fetiță sau băiețel?


Prezentatorul de la Antena 1 a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni tată. În emisiunea pe care o moderează, la "Neatza cu Răzvan și Dani", acesta a adăugat că e fericit, dar că viața lui nu se va schimba, va conduce în continuare mașini la curse, se va da cu motorul.


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu știu deja și sexul bebelușului, dar vor anunța abia peste o lună: "Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul", a spus acesta la Antena 1.


Ramona Olaru, colega lui, crede că va avea un băiat conform zicalelor din popor. "Dacă a zis că a stat el, normal că e băiat, când stătea invers, era fată. Așa se auzea la mine în popor, că dacă stă bărbatul iese băiat și dacă stă fata e fată", a transmis Ramona Olaru conform spynews.ro.Dani Oțil anunță sexul bebelușului peste o lună


Prezentatorul de la Antena 1 a glumit și a zis că ar fi anunțat mai devreme că urmează ă devină tată, dar Smiley i-a luat-o înainte.


"Să vă spun sincer, am vrut demult să vă anunț, dar mi-a luat-o Smiley înainte. Am făcut o melodie, încă mai scriu la ea, mai am două versuri și o lansez și eu săptămâna asta. Ce e important de spus, e că lucrurile continuă", a mai adăugat acesta în emisiune.


Dani Oțil a anunțat pe 28 martie, pe Facebook, că iubita sa e însărcinată. "Pentu toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…


Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule… Pentru toți… hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede".


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă