Dani Oțil l-a făcut praf pe Connect-R, în direct la Neatza: „Așa începe, apoi mergem la Denise Rifai”

1 săptămână in urmă 14

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a făcut o aluzie la artistul Connect-R și confesiunile sale despre droguri, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D,  în încercarea de a-și exprima un punct de vedere. Amintim că Connect-R a dezvăluit în emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzată în integralitate duminică, de la 22:00, la Kanal D, că a consumat droguri, în trecut, vreme de câțiva ani.

Dani Oțil l-a făcut praf pe Connect-R, în direct la Neatza

Dani Oțil este renumit, printre altele, nu doar pentru doza de autoironie, ci și pentru replicile adesea înțepătoare, aplicate, în general, colegilor săi de matinal. În ediția de azi a emisiunii, simpaticul prezentator a dorit să explice un punct de vedere, și anume, unde poate duce plăcerea pentru băutură sau cum se poate ajunge la consumul de droguri.

Mai exact, după ce una dintre invitatele emisiunii a mărturisit că a întârziat întrucât nu s-a simțit prea bine, Dani Oțil i-a explicat că și lui i s-a întâmplat să nu se simtă tocmai bine, însă că „s-a dres” cu un pahar de pălincă.

Și eu mă simțeam rău azi, dar am luat o pălincă de la Nicolai Tand, servită impecabil de Florin Ristei, și a mers…„, a spus Dani Oțil, care a continuat, făcând aluzie la cele mai recente dezvăluiri ale lui Connect-R, conform cărora a cosnumat, ani la rând, substanțe interzise.

„Așa începe totul: Faza unu alcoolul, faza doi drogurile, după care mergem la Denise Rifai”, a spus acesta, moment în care Ramona Olaru a izbucnit în râs, întrucât a înțeles aluzia prezentatorului cu privire la siuația artistului Connect-R, care, recent, a mărturisit în emisiunea lui Denise Rifai, că a consumat droguri.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.

Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă.”, a dezvăluit Connect-R în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Connect-R a vorbit despre consumul de substanțe interzise

Tot în emisiunea lui Denise Rifai, care va fi difuzată în integralitate duminică, la Kanal D, Connect-R a dezvăluit și cum a renunțat la consumul de substanțe interzise.

„Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbeşte şi ar trebui să renunţ. O făceam la modul constant, cred că zilnic. Efectiv, mă dureau organele.

Dimineaţa simţeam o răceală, o transpiraţie pe piept, dar şi palpitaţii puternice. În momentul ăla, am zis gata, nu mai există aşa ceva.

Nu a fost greu când m-am lăsat, noi am făcut terapie în grup, fără să mergem undeva. Eram un grup, care făceam acelaşi lucru constant. Toţi şase am spus stop.”, a mai spus artistul.

The post Dani Oțil l-a făcut praf pe Connect-R, în direct la Neatza: „Așa începe, apoi mergem la Denise Rifai” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă