Dani Oțil, detalii din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. „Aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon”

1 lună in urmă 53

În urmă cu ceva ani, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz, deși vedeta era mai în vârstă cu 11 ani decât matinalul de la Antena 1. Chiar dacă s-au despărțit, aceștia au rămas prieteni și atunci când au ocazia, vorbesc frumos unul despre celălalt.

Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete, Dani Oțil a făcut câteva mărturisiri care au pus pe jar internauții.

Dani Oțil, detalii din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. „Aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon”

În timpul interviului Mihai Bobonete și Dani au adus în discuție perioada când prezentatorul de la Antena 1 avea o relație cu Diva de la Monaco.

Legătura celor doi a stârnit la vremea respectivă numeroase controverse, mai ales din cauza diferenței de vârstă. Între cei doi există o diferență de 11 ani, iar acest aspect a fost sancționat de mule ori de către unii colegi de breaslă.

Dani Oțil a recunoscut că s-au făcut glume pe această temă, însă,  le-a dat replica acelora de au comentat de-a lungul timpului, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

„Știi ce era fain pe vremea aia că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau… mna”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

În vârstă de 40 de ani Dani va deveni pentru prima oară tată, după o relație de trei ani cu Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani. Aceștia vor avea un băiețel.

161841919_3756278837819341_1940802146995411283_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi.

Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.”, a declarat recent viitoarea mămică.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă