Dani Coman îl avertizează pe Budescu, după ce Becali a anunțat că se va transfera la FCSB: ”S-ar putea să regrete”

2 luni in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - Politehnica Iași, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - FC Argeș, sâmbătă, 14:00, Digi Sport 1

Gigi Becali a anunțat că Budescu va veni în vară la FCSB, club pentru care a mai jucat în 2016-2017. Dani Coman îl avertizează pe decarul Astrei înainte de a face acest pas.

Dani Coman: ”S-ar putea să regrete pasul pe care îl va face”

„Mă uit la el acum și e pe teren, se antrenează. El mai are până la vară contract cu noi, noi ne dorim să își prelungească încă trei ani. Dacă va fi să plece, să fie sănătos, nu putem decât să îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru acest club.

Indiferent de ce s-a întâmplat, el este și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Se confundă cu performanțele Astrei din ultimii ani.

Nu poate face licitație, noi nu facem licitație cu niciun jucător. El știe ce înseamnă Astra pentru el, știe că aici poate să stea mult timp de acum încolo, nu-l deranjează nimeni.

Dacă va merge la FCSB, s-ar putea să regrete pasul pe care îl va face. Acolo e bine o jumătate de an, poate un an. Dar accentul se va pune întotdeauna pe jucătorii tineri, pe jucătorii pe care îi poate vinde domnul Becali”, a spus Coman, președintele Astrei, la Fotbal Club.

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Budescu la FCSB și în această iarnă, dar s-a ”lovit” de pretențiile financiare ale celor de la Astra, care au cerut, deși mijlocașul intrase în ultimele șase luni de contract, 900.000 de euro pentru a-l lăsa să plece, adică exact suma care reprezintă clauza de reziliere a înțelegerii.

Constantin Budescu traversează o formă excelentă din punct de vedere al formei sportive, reușind în acest sezon, pentru Astra, opt goluri și nouă pase decisive în 17 partide.

Transferul în vară ar consemna o revenire pentru Constantin Budescu la FCSB, după aventura din 2016 - 2017, când mijlocașul ofensiv a avut evoluții solide, care i-au și adus transferul în Arabia Saudită, la Al Shabab, în urma căruia Gigi Becali a încasat 2.000.000 de euro.

13 goluri și 12 assist-uri a reușit Constantin Budescu în 37 de meciuri jucate pentru FCSB

Etichete: astra , dani coman , constantin budescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă