Dani Coman, acuze dure la adresa CFR-ului înaintea meciului direct. „Sunt convins că ei au comandat aceste mizerii!”

1 lună in urmă 21

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a lansat o serie de acuze la adresa CFR-ului înaintea meciului direct din etapa a 19-a.

Autodenunțul lui Alexandru Ioniță (26 de ani) a pornit un adevărat scandal la Astra Giurgiu, iar Dani Coman a cedat nervos după ce s-a vehiculat că echipa finanțată de Ioan Niculae va fi exclusă din Liga 1.

Dani Coman este de părere că oficialii lui CFR Cluj sunt cei care au inițiat atacurile asupra echipei antrenate de Eugen Neagoe, toate acestea deoarece urmează meciul direct din etapa a 19-a din Liga 1, joi, 28 ianuarie, ora 20.00, unul important pentru ardeleni în lupta pentru titlu.

Dani Coman, acuze la adresa ardelenilor înainte de CFR Cluj – Astra Giurgiu

„Sunt niște practici care de fapt nu au dispărut din fotbalul românesc. În trecut, înaintea unui meci direct, adversarii încercau să creeze un haos. Se vorbea brusc despre un transfer, despre nu mai știu ce.

Acum, văd că aceste mizerii se fac din nou. Îi rog pe cei de la CFR Cluj să se ocupe de echipa lor și să nu se mai ia de noi”, a spus Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu,pentru Digisport.ro.

Astra Giurgiu se află la două puncte de ultimul loc

Astra Giurgiu se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 17 puncte, după ce în 18 etape a bifat patru victorii, cinci remize și nouă înfrângeri. În cazul unei victorii cu CFR Cluj, giurgiuvenii fac 20 de puncte și pot urca până pe 11, dar trebuie să spere ca Dinamo și FC Argeș să se încurce.

De partea cealaltă, CFR Cluj speră la o victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlul. În cazul în care ardelenii vor câștiga meciul cu Astra Giurgiu, iar FCSB se încurcă în partida cu FC Argeș, azi, ora 19.45, Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Dani Coman, acuze dure la adresa CFR-ului înaintea meciului direct. „Sunt convins că ei au comandat aceste mizerii!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă