Dani Carvajal a luat o măsură drastică pentru a nu se mai accidenta. La ce aliment a renunțat

2 săptămâni in urmă 4

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fundașul spaniol a fost crescut de Real Madrid, iar evoluțiile sale l-au făcut să fie unul dintre cei mai apreciați fundași dreapta din lume.

Dani Carvajal dezvăluie la ce aliment a renunțat pentru a nu se mai accidenta

Fundașul a avut în ultimii ani de mai multe ori probleme cu accidentările, iar asta l-a făcut să caute soluții pentru a evita aceste neplăceri. Conform AS, Carvajal a decis să renunțe la carnea roșie, iar asta i-a ajutat musculatura și accindetările au fost din ce în ce mai mare, cel puțin cele de această natură.

Decizia a fost una necesară, având în vedere că anul trecut Carvajal a evoluat doar în 15 partide pentru "galactici". Nici anul acesta nu a fost unul mai bun, până acum spaniolul având doar 10 meciuri jucate.

Cafu a numit cei 3 fundași dreapta pe care îi admiră

Cafu spune că fotbalul a evoluat și apreciează cum evoluează fundașii dreapta de top din aceste zile. Acesta a vorbit despre Hakimi, Carvajal și Alexander-Arnold ca fiind cei mai buni 3 apărători de bandă dreaptă din lume.

"Îmi plac Hakimi, de la PSG, și Carvajal, de la Real Madrid. Dani mi se pare foarte bun. Are o personalitate care îmi place. E mereu în atac, se apără foarte bine. Lăsând accidentările din ultima perioadă, este un baiat care a fost mereu prezent constant pe teren și cu evoluții bune.

A, da, am uitat de Alexander-Arnold de la Liverpool, care de asemenea e foarte bun. Îmi place foarte mult jocul fundașilor de bandă când nu au mingea", a spus Cafu, conform The Sun.

Etichete: real madrid , dani carvajal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă