Dani Alves "mai stă o tură"! Motivul pentru care nu are voie să joace la următorul meci al Barcelonei

3 săptămâni in urmă 33

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Deși a fost prezentat oficial, fundașul lateral nu a fost și înregistrat în La Liga, astfel că nu poate evolua pentru catalani în campionatul Spaniei. 

Dani Alves își amână revenirea pe teren la Barcelona din cauza regulamentului din La Liga

Dacă în majoritatea campionatelor perioada de transferuri din iarnă începe pe 1 ianuarie, în Spania data oficială este de 3 ianuarie, iar asta îl afectează în mod direct pe brazilian, deoarece Barcelona joacă o partidă chiar cu o zi înainte. 

Mai exact, Alves va rata meciul din deplasare contra Mallorcăi, care urmează să se dispute a doua zi după trecerea dintre ani. Astfel, cel mai probabil, sud-americanul va evolua din nou pentru Barcelona pe 5 ianuarie, în meciul din Cupa Regelui contra divizionarei secunde Linares.

La prezentarea oficială, Dani Alves a venit în papuci de plajă

Excentricul brazilian a arătat că nu s-a schimbat deloc odată cu timpul și a ales să vină încălțat cu papuci de plajă, așa cum a făcut-o și în 2008, când îmbrăca pentru prima dată culorile blaugrana.

Fundașul de bandă dreaptă a rămas la scurt timp chiar în picioarele goale, după ce a renunțat și la papuci. El a ales să meargă desculț pe Camp Nou, iar presa spaniolă a aflat și motivul pentru decizia sa.

Întrucât este un catolic desăvârșit, Alves ar fi fost inspirat de un verset din Biblie, mai exact Deuteronom 11:24: "Orice loc pe care îl va călca piciorul vostru va fi al vostru. Teritoriul vostru se va întinde din pustie până în Liban, de la râu (n.r. râul Eufrat) până la Marea de Apus".

Galerie Foto

Etichete: barcelona , dani alves

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă