Dani Alves, înregistrat cu succes la Barcelona! Brazilianul a fost inclus în lot de Xavi și e așteptat să debuteze

1 săptămână in urmă 9

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Chiar dacă a ajuns pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, el nu a putut fi înregistrat ca jucător al Barcelonei decât începând cu 3 ianuarie, dată la care începe perioada de transferuri din iarnă în Spania. 

Dani Alves, înregistrat cu succes la Barcelona! Brazilianul a fost inclus în lot de Xavi și e așteptat să debuteze

Clubul catalan a depus hârtiile de luni, însă abia miercuri presa spaniolă a confirmat că Barcelona a reușit să îl înregistreze. Formația blaugrana are probleme cu plafonul salarial impus de La Liga, care este de mai multe luni aproape de limita de 70%.

Astfel, fundașul brazilian a putut fi înclus în lot pentru meciul din șaisprezecimile Cupei Regelui contra lui Linares, pe care Barcelona urmează să îl joace miercuri seară, de la 20:30.

Alves e așteptat să joace, iar dacă o va face, va fi pentru prima dată când îmbracă tricoul roș-albastru din vara lui 2016 încoace. 

Dani Alves a venit în papuci de plajă la prezentarea oficială de la Barcelona

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Excentricul brazilian a arătat că nu s-a schimbat deloc odată cu timpul și a ales să vină încălțat cu papuci de plajă, așa cum a făcut-o și în 2008, când îmbrăca pentru prima dată culorile blaugrana.

Fundașul de bandă dreaptă a rămas la scurt timp chiar în picioarele goale, după ce a renunțat și la papuci. El a ales să meargă desculț pe Camp Nou, iar presa spaniolă a aflat și motivul pentru decizia sa.

Întrucât este un catolic desăvârșit, Alves ar fi fost inspirat de un verset din Biblie, mai exact Deuteronom 11:24: "Orice loc pe care îl va călca piciorul vostru va fi al vostru. Teritoriul vostru se va întinde din pustie până în Liban, de la râu (n.r. râul Eufrat) până la Marea de Apus".

Galerie Foto

Etichete: barcelona , cupa regelui , copa del rey , dani alves

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă