Dani Alves, același și la 38 de ani! Cu ce a putut să vină încălțat pe Camp Nou, la prezentarea sa oficială

2 săptămâni in urmă 31

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Anterior, fundașul de bandă dreaptă și-a reziliat contractul cu Sao Paulo, deoarece nu și-a primit mai multe salarii, iar în vestiarul catalanilor ar urma să încaseze chiar cel mai mic venit anual. 

Dani Alves, același și la 38 de ani! Cu ce a putut să vină încălțat pe Camp Nou, la prezentarea sa oficială

Apărătorul sud-american a fost prezentat oficial miercuri, pe Camp Nou, și a reușit să atragă atenția printr-un gest caracteristic. Cunoscut pentru umorul său, Alves s-a îmbrăcat pe măsura evenimentului, însă și-a "asortat" sacoul de catifea cu niște papuci de plajă.

Gestul campionului olimpic nu a venit din senin. În 2008, când ajungea pe Camp Nou de la Sevilla, Alves a venit la prezentarea oficială tot în papuci de plajă, astfel că a ales să facă același lucru și acum, pentru a respecta "tradiția".

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Dani Alves: ”Aici este locul unde se pot realiza lucruri mari!”

Brazilianul a profitat că echipa este în efectiv aproape complet și a ținut marți un scurt discurs în vestiar.

”Este o plăcere să fiu din nou aici după atâția ani. Este o onoare pentru mine să împart acest vestiar cu voi. Am venit să învăț lucruri noi de la voi, cei tineri, cei din noua generație. 

Dar vă dau și un sfat ca un veteran: să nu uitați niciodată ce reprezintă acest club și acest tricou. Am fost la multe echipe, dar aici este un loc excepțional pentru a realiza performanțe.

De aceea vă spun să prețuiți fiecare moment aici pentru că nicăieri nu e mai bine.Haideți să realizăm împreună lucruri mari”, a fost mesajul brazilianului care a fost aplaudat în picioare de toți jucătorii Barcelonei și a fost îmbrățișat de fostul său coechipier și actual antrenor, Xavi.

Etichete: barcelona , dani alves , ousmane dembele

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă