Dănciulescu şi-a donat pentru Dinamo cea mai de preţ amintire. Anunţul cu efect de bumerang pentru DDB

3 săptămâni in urmă 12

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Biletul de la meciul său cu numărul 500 în Liga 1, un Petrolul-Dinamo, una dintre puţinele chestii pe care Danciu le păstrase pentru el şi nu le donase deja alături de zeci de medalii şi de trofee oferite ca să ajute la salvarea lui Dinamo.

Dinamo a terminat sezonul regulat pe loc de baraj şi are un program infernal în lupta pentru evitarea ultimelor 4 locuri din play-out.

Dănciulescu şi-a donat şi biletul de la meciul său 500 în Liga 1. Se afla printre puţinele amintiri păstrate. Mesaje pentru DDB

Suporterii încearcă să facă rost de urgenţă de 35.000 de euro care trebuie plătiţi la ANAF până pe 15 aprilie pentru a nu fi pierdută baza de pregătire Săftica şi au apelat din nou la sprijinul suporterilor. 

Gestul fostului atacant din Şoseaua Ştefan cel Mare a avut însă şi un efect de bumerang pentru DDB, grupare ai cărei lideri se implică în conducerea lui Dinamo pentru salvarea clubului. Fanii se întreabă de ce Dănciulescu nu se regăseşte între oficialii care acum încearcă să salveze Dinamo?! 

Sunt o mulţime de mesaje care îi mulţumesc lui Dănciulescu şi critică faptul că fostul jucător a fost nevoit să meargă la CS Dinamo ca să muncească pentru "câini", în loc să fie lângă echipa din Liga 1, de unde a fost îndepărtat de Ionuţ Negoiţă, iar DDB nu a făcut nimic pentru a-l readuce la club.

Aceeaşi anomalie a remarcat-o şi Radu Naum, luni seară, la emisiunea Fotbal Club.

Alături de bilet, în tabloul oferit de Dănciulescu pentru strângerea de fonduri este poza sa în tricoul de la acel meci şi un autograf.

Comunicatul în care DDB anunţă licitaţie pentru tabloul donat de Dănciulescu

„ISTORIA LUI DINAMO scoasă la licitație pentru a salva istoria lui Dinamo!

500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!

Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut.

A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte. L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo.

Acum, ne imploră el să acceptăm să scoatem la licitație biletul, pus cu grijă în ramă, alături de poza lui cu autograf.

Sperăm din toată inima să fie adjudecat de cineva care să-l păstreze pentru muzeu, unde îl vom expune alături de numele persoanei respective și de povestea acestei licitații prin care încercăm să salvăm Pământul lui Dinamo.

Licitația pornește de la 500€. Asta înseamnă 1€ pentru fiecare meci jucat de Danciu pe prima scenă a fotbalului din România. 500€ sunt bani mulți, dar valoarea stă în primul rând în gestul lui Danciu și în scopul pentru care acest bilet este scos la vânzare.

Licitația se va încheia mâine seară (marţi seară) la ora 23:00 sau în momentul în care se va ajunge la o ofertă considerată suficientă.

Sperăm ca jucătorii tineri să înțeleagă și această latură a demersului nostru. Și dacă vor înțelege cât de greu se adună banii pentru salvarea clubului și dacă acest lucru se va reflecta în dăruirea lor pe teren, poate că și numele lor va intra în istorie într-o zi”, se scrie în postarea făcută de Peluza Cătălin Hîldan.

Ionel Danciulescu

Dănciulescu a donat pentru strângerea de fonduri şi biletul de la meciul său 500 în Liga 1 / Foto: Facebook
Etichete: ionel danciulescu , ddb , danciulescu donatie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă