Dana Săvuică a fost operată de urgență, după ce s-a prăbușit în casă. „Urlam de durere. Dădeam cu pumnii în pereți”

3 săptămâni in urmă 15


Dana Săvuică a suferit o operație de hernie de disc duminică, 7 noiembrie. Vedeta a dezvăluit în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV prin ce a trecut și cum a ajuns pe masa de operație. Și acum se află în spital, așteaptă să fie externată, să revină acasă.


În vârstă de 51 de ani, Dana Săvuică a trecut prin clipe dificile în urmă cu patru zile. Durerile la spate au fost așa de mari încât a chemat acasă ambulanța. A fost transportată la un spital private unde a fost operată de urgență.


„Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea.(…) Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri?


Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun”, a spus Dana Săvuică pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.https://www.youtube.com/watch?v=jGvX_sYS3fk

„Acum voi avea câteva săptămâni de repaus acasă”


Astăzi, pe contul ei de Facebook, vedeta a publicat două imagini din spital. Totodată, vedeta le-a mulțumit și cadrelor medicale care au avut și au în continuare grijă de ea.„Breakfast în bed, în așteptarea externării după operația de hernie de disc realizată în regim de urgență. Mulțumesc mult domnului doctor și echipei sale, tuturor celor care m-au îngrijit și mi-au oferit asistență profesională, dar mai ales morală și psihică. E greu să accepți că trebuie să te operezi, totul pare și este complicat. Dar când faci alegerea cea mai bună, apare curajul și frică e lăsată la o parte.


Sănătatea mea și grijă pe care trebuie să mi-o port de acum în colo , momentele grele de dureri survenite în timp printr-o neglijare sau prin ideea greșită că aș fi ‘invincibilă’ mi-au rearanjat prioritățile. Va mulțumesc pentru grijă, pentru mesaje și susținere! Acum voi avea câteva săptămâni de repaus acasă, dar voi fi prezentă pe rețelele sociale. A două poză este încercarea fiicei mele de a mă portretiza că o diva, desenând poză trimisă familiei mele imediat după operație. E cool, nu?”, a notat pe rețelele de socializare vedeta.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă