Dana Grecu se întoarce în televiziune. Cu ce post TV a semnat: „Pare o nebunie”

5 zile in urmă 15


După o pauză de patru ani, Dana Grecu se întoarce în televiziune. Fosta vedetă de la Antena 3 a semnat un nou contract cu altă televiziune din România, anunță paginademedia.ro.


Dana Chera, cunoscută publicului ca Dana Grecu, revine pe micile ecrane după o pauză lungă. Jurnalista a realizat mai multe emisiuni la Antena 3, apoi a intrat în concediu de maternitate și nu s-a mai întors în trust. În urmă cu un an jumătate, Dana Grecu a prezentat emisiuni la postul Medika TV.


Acum, fosta vedetă de la Antena 3 a semnat contractul cu Etno TV. „Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, a spus Dana Chera când a primit propunerea. Postul de muzică populară se transformă acum într-un canal generalist, cu o componentă informartivă.


„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înțeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de știri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroașă rândurile la plata taxelor.


Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă”, a declarat Dana Grecu despre semnarea contractului cu Etno TV, pentru paginademedia.ro.Ce emisiune va prezenta Dana Grecu la Etno TV


Jurnalista va avea un talk-show care va fi social, politic, difuzat în prime-time. Emisiunea Danei Chera poate fi urmărită de la ora 20.00 până la ora 22.00, de două ori pe săptămână.


Fosta vedetă de la Antena 3 mai are un proiect la Etno TV, fiind vorba despre o emisiune de weekend. „O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%", a mai spus Dana Grecu pentru sursa mai sus menționată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă