Dana Budeanu, în direct la TV: „Covid e o boală strict pentru săraci!”. Mesaj scandalos transmis lui Raed Arafat

1 lună in urmă 36

Dana Budeanu l-a criticat dur pe Raed Arafat, pe care l-a acuzat de „si-a batut joc de noi”, indemnandu-l pe seful DSU „sa mai facem si caterinca”. Pe de alta parte, vedeta a mai spus ca, din punctul ei de vedere, COVID-19 este o boala pentru saraci.

„Eu nu am cum sa respect regulile… Eu sunt de parere ca au inceput ok. Veneau cu pupitrele alea, vorbeau, era domnul Arafat, care am inteles ca s-a suparat pe mine. Haideti, domnule Arafat, sa mai si facem caterinca, lasati supararile astea. Si eu sunt suparata pe dumneavoastra, si eu am toate motivele sa fiu suparata, ca v-ati batut joc de noi un an. Trebuia sa ramaneti la Salvari, ca acolo v-am tot laudat. Apropo, eu am fost singura voce din aceasta tara, in timpul in care hastagii va calcau in picioare pentru Colectiv”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu nu se vaccinează: „Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos”

„Asadar, veneau cu alea trei pupitre, ba si ne ziceau o vorba. Asta a fost in martie, atat, dupa aia s-a terminat cu vorbele. Ca stati linistiti, noi ne ocupam, am fost, am verificat acolo, am comandat masti, nu stim ce am mai facut, am luat cutare masura. Ba, populatia simtea intr-adevar ca veneau trei reprezentanti ai autoritatilor si ne comunicau ceva, ca pozitiv, ca negativ, dar exista un echilibru. Acest echilibru a durat doua-trei saptamani, dupa care a inceput o nenorocire care s-a abatut la propriu asupra oamenilor obisnuiti”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana  Budeanu: „COVID-19 este o boala strict pentru saraci”

„Am repetat si o sa repet pana la finalul acestei mascarade, ca aceasta boala cum s-o numi ea este strict pentru saraci. Aceasta situatie generala este strict pentru saraci. Ati dat 7.000 de masuri pe care ati venit dupa aceea si le-ati contrazis. Corect? Corect! Acum va asteptati ca noi sa fim acesti docili, care sa nu nu ne opunem la nimic, si ca, domne, ce-i cu antivaccinistii, cu etc. Astea sunt niste tampenii!”, a adaugat Dana Budeanu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă