Dana Budeanu, despre declarația de avere a lui Vlad Voiculescu: „Ştiu exact de ani de zile”

2 luni in urmă 1

Dana Budeanu, despre declarația de avere a lui Vlad Voiculescu. La scurt timp după ce a apărut informația, declarația de avere a lui Vlad Voiculescu a fost ștearsă de pe site-ul ANI.

Citeşte şi: Dana Budeanu îi ia apărarea lui Raed Arafat: ”Are destulă putere și imagine. Va rămâne în continuare”

NEATA, VLADUT!

Bună ziua! Doamna Budeanu, vă rog să atrageți atenția opiniei publice în legătură cu faptul că în noua declarație de avere a lui Vlad Voiculescu a dispărut un venit din alte surse, de 704.060 de lei, față de declarația anterioară de avere, din august 2020. În declarația anterioară, pe care o completase pe 13 august 2020, în calitate de candidat la Consiliul General al Municipiului București apărea acest venit din alte surse, de la un Birou Executor Judecătoresc.

În declarația de avere pe care a completat-o ieri, surpriză, acest venit nu mai apare. Mie mi se pare foarte suspect că a dispărut acest venit din ultima declarație de avere și mă întreb dacă nu cumva Voiculescu a amânat depunerea noii declarații tocmai pentru a nu mai fi obligat să declare acest venit și să poată să susțină că venitul respectiv că nu a fost înregistrat în anul fiscal precedent…

În ce calitate a primit această sumă uriașă pentru un om de rând de la un biroul executor judecătoresc? Cui aparține firma respectivă? Ar fi minunat dacă ați investiga acest lucru și dacă prietenii dumneavoastră din presă ar putea cere lămuriri ministrului Voiculescu cu privire la acest aspect. Vă mulțumesc!”

EU N AM CE SA INVESTIGHEZ DESPRE CASCAVALU’ LU VLADUT, CA STIU EXACT DE ANI DE ZILE MILIMETRIC…

DACA VREA PRESA (NU VREA INCA, DAR O SA VREA) SA SE OCUPE…PENTRU TARA, NORMAL! NU?

PENTRU INTEGRITATE, PURITATE…

LUPIIII, MÃÃ!”, scrie Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

NEATA, VLADUT!

“Bună ziua! Doamna Budeanu, vă rog să atrageți atenția opiniei publice în legătură cu faptul că…

Publicată de Dana Budeanu pe Vineri, 5 februarie 2021

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă