Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi: „Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”

1 lună in urmă 1

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi. Vedeta şi-a amintit de un prieten drag, Alex, care a murit la 40 de ani. Damian Drăghici i-a dedicat o melodie de jale, care a făcut-o pe designer să lăcrimeze.

Citeşte şi: Dana Budeanu: „Ești minoră, nu te oprești! Să vină acasă și aici îi așteaptă mami!”

Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu sunt un om care vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul şi mintea, deloc. Sunt o fată, care, nu cred că a crescut, dar care s-a maturizat.

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi

Asta s-a întâmplat pentru că mi-am dat seama, de foarte mică, că oamenii sunt nefericiţi şi toată viaţa mea am încercat să îi protejez pe cei nefericiţi şi să îi ajut să fie fericiţi, protejându-i. Eram un fel de „gardian al fericirii„.  Jobul meu de viaţă este să ofer fericire celorlalţi, pentru că am senzaţia că, de fapt, ăsta e secretul„, a mai spus Dana Budeanu.

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu

Într-un podcast postat pe YouTube, trei dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România, Micutzu, BRomania şi Vio, îşi spun părerea, în stilul lor caracteristic, despre criticul de modă, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz.

Vio a recunoscut că este fan Dana Budeanu şi s-ar căsători cu ea. BRomania, şi el la rândul lui, a mărturisit că o place pe stilistă, însă cel mai mult îşi imaginează cum ar fi sexul cu ea. „Mie, Dana Budeanu, mi se pare că joacă rolul ăla foarte asumat, a găsit nişa asta şi a purtat-o, evident, într-un mod extrem. Stai cu ea până îi faci copilul şi pleci (n.r. râde). Aş fi super dezamăgit, la câtă vorbăraie şi cum vorbeşte, să nu fie bombă sexul cu ea, aş fi surprins. Eu doar încerc să îmi imaginez partida aia şi e cea mai funny chestie pe care am văzut-o vreodată”, a mărturisit BRomania.

Micutzu a fost singurul dintre cei trei care a spus că nu o place pe Dana Budeanu, nu o consideră atrăgătoare, este prea dură, drept pentru care i-a atribuit următoarea opţiune: „Fă-i un copil şi părăseşte-o!”.

Eu spun că la Dana Budeanu se potriveşte asta cu „te căsătoreşti cu ea şi devii dependent de alcool”, că n-ai cum altfel să scapi de gura aia. Mai degrabă să fiu cu ea, dar să fiu alcoolic, să fiu rupt, să n-o aud. Mie nu mi se pare atrăgătoare. Eu cred că te face să te simţi ultimul c**at. I-aş face un copil Danei Budeanu şi aş părăsi-o”, a spus Micutzu despre Dana Budeanu, pe YouTube.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă