Dan Vîlceanu, mâna dreaptă a premierului: Domnul Orban avea de acum două luni documentul despre Florin Cîțu și l-a arătat unor colegi

2 luni in urmă 29

Dan Vîlceanu, deputat PNL de Gorj și cel mai apropiat colaborator al premierului, a declarat joi la Antena 3 că ”domnul Ludovic Orban avea de acum două luni documentul despre Florin Cîțu și l-a arătat unor colegi”.

Joi dimineață, Vîlceanu spusese că aparitia informatiei referitoare la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA nu este o noutate și că mai multi colegi din PNL se lăudau că au informația potrivit cronicaolteniei.ro.

Este pentru prima oară când un apropiat al lui Florin Cîțu îi atribuie direct lui Ludovic Orban responsabilitatea pentru apariția informației despre faptul că premierul a condus sub influența alcoolului în SUA acum 20 de ani.

Ludovic Orban a respins orice implicare într-o declarație pentru stiripesurse.ro.

”Nu e prima dată când vedem astfel de atacuri, colegii care au fost alături de Florin Cîțu au fost făcuți trădători și lichele. Sunt tensiuni interne, dar ele vor trece după alegeri”, a mai spus Dan Vîlceanu. (Foto: Dan Vîlceanu / Facebook)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă