Dan Vîlceanu, după BEX al PNL: „Nu am dat un vot pe numele premierului în această seară”

1 săptămână in urmă 22

Dan Vîlceanu / Inquam Photos Dan Vîlceanu / Inquam Photos

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal - Dan Vîlceanu a afirmat că liberalii nu au dat un vot pentru numele premierului în şedinţa de marţi seara. Acesta a precizat că premierul va fi desemnat în urma negocierilor cu PSD.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 22:54

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Este preşedintele partidului şi e o cutumă în partide că preşedintele partidului este prima variantă pentru premier. Nu am dat un vot pe numele premierului în această seară. Dacă făceam noi asta, sunt convins că urma un vot şi la PSD imediat şi nu ajungeam nici unde”, a spus Dan Vîlceanu.

Întrebat cum va apărea numele de premier, Dan Vîlceanu a răspuns: „În negocieri. Am ajuns la o punct de vedere comun în legătură cu rotaţia şi până la urmă colegii au fost informaţi cu privire la cum au curs negocierile pentru că au apărut o serie întreagă de informaţii pe surse şi probabil foarte mulţi colegi erau confuzi cu privire la cum au decurs negocierile.

Am făcut o informare, preşedintele partidului, domnul Flutur care a fost din partea noastră responsabil cu echipele de specialişti care s-au prezentat la această discuţie cu PSD şi apoi am agreat că pentru a avea o coaliţie în care şi cei de la PSD îşi doresc o parte din această perioadă să fie acoperită de un premier PSD să mergem pe această rotaţie”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă