Dan Petrescu, tot mai aproape de o super lovitură! Arabii de la Al Wehda au revenit cu o ofertă uriașă pentru tehnicianul român | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 1

Dan Petrescu este liber de contract, după ce s-a despărțit de Kayserispor. Zilele trecute, oficialii lui Al Wehda au înaintat o ofertă pentru „Bursuc”, însă nu a fost pe placul acestuia. Semn că formația arabă îl dorește foarte mult pe tehnicianul român, șefii clubului au venit cu o nouă propunere, oferindu-i un salariu mai mare fostului antrenor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu (53 de ani) s-a despărțit de Kayserispor, în luna februarie a acestui an, după ce fusese instalat în ianuarie.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Dan Petrescu, tot mai aproape de Al Wehda

Inițial, șefii lui Al Wehda îi propuseseră, lui Dan Petrescu, un salariu de 1,2 milioane de euro pe an, din care ar fi trebuit să își plătească și staff-ul. Însă, ProSport a aflat că arabii au venit cu o nouă propunere, oferindu-i antrenorului român o remunerație anuală de 1.5 milioane de euro.

Al Wehda se află pe locul 14 din prima ligă saudită, cu 27 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

The post Dan Petrescu, tot mai aproape de o super lovitură! Arabii de la Al Wehda au revenit cu o ofertă uriașă pentru tehnicianul român | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă