Dan Petrescu, sigur pe el de calificarea din grupele Conference League! „Șanse mari să ne calificăm de pe locul 2″

1 săptămână in urmă 3

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a mărturisit în premieră că formația din Gruia are posibilitatea de a avansa în Conference League dacă va bifa două victorii în ultimele două partide.

Partida Randers – CFR Cluj, din etapa a cincea a grupelor Conference League, se dispută joi, de la ora 22:00.

În clasament, AZ Alkmaar ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de FK Jablonec, 5 puncte, Randers FC, 4 puncte, CFR Cluj, 1 punct.

Dan Petrescu, sigur pe el de calificarea din grupele Conference League! „Șanse mari să ne calificăm de pe locul 2″

Dan Petrescu susține că echipa clujeană poate încerca imposibilul, o calificare de pe poziția secundă

„Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, are un joc excelent. Dacă vom câștiga 6 puncte, avem 90% șanse să ne calificăm de pe locul 2”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj a remizat acasă cu Randers, scor 1-1, la 30 septembrie, şi va mai întâlni echipa daneză la 25 noiembrie, în deplasare, în grupa D a Conference League.

„Fizic arătăm foarte bine, de mult nu am mai arătat aşa de bine şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Din fericire mai avem şanse. Dacă vom câştiga următoarele două meciuri rămânem în viaţă, dacă le vom câştiga nu aveam cum să nu ne calificăm.

Normal că Alkmaar va juca următoarele două meciuri să le câştige, am vorbit şi cu antrenorul ei, merg să câştige”, a adăugat cunsocutul tehnician.

Randers a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Vejle, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Danemarcei. Învingătorii au marcat prin Kamara ’37, ’49, Ankersen ’51 şi Piesinger ’66. Pentru Vejle a înscris Hansson, în minutul 45.

Randers ocupă locul 3 în clasamentul din Danemarca, cu 28 de puncte, în timp ce liderul Midtjylland are 34 de puncte. Vejle este pe ultima poziţie, cu 8 puncte.

Dan Petrescu se află și el pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi în fruntea naționalei României, însă nu va fi deloc ușor să-și întrerupă activitatea de la CFR Cluj.

The post Dan Petrescu, sigur pe el de calificarea din grupele Conference League! „Șanse mari să ne calificăm de pe locul 2″ appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă