Dan Petrescu și Victor Pițurcă au fost aproape de Dinamo. „I-am dus 500.000 € în birou!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 45

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, a dezvăluit pentru ProSport LIVE că Dan Petrescu și Victor Pițurcă au fost aproape să semneze cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Cristi Borcea (51 de ani), fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București din perioada 1995 – 2012, a fost la un pas să îi convingă pe Dan Petrescu și Victor Pițurcă la conducerea echipei din „Ștefan cel Mare”.

Afaceristul a dezvăluit că nu a ținut cont de faptul că Dan Petrescut și Victor Pițurcă au jucat pentru formația roș-albastră și i-a ofertat să conducă trupa „câinilor”.

Dan Petrescu și Victor Pițurcă au fost aproape de Dinamo

Cristi Borcea i-a oferit lui Dan Petrescu nu mai puțin de 500.000 de euro cash în perioada în care o antrena pe Unirea Urziceni, iar „Burusucul” s-a arătat dispus să preia formația „câinilor”, dar oficialii lui Dinamo nu au ajuns la un acord cu Dumitru Bucșaru.

Fostul acționar din „Groapă” l-a vrut și pe Victor Pițurcă la Dinamo și susține că nu a contat că acesta a fost al Steaua deoarece „este un antrenor extraordinar de bun”.

„Lui Dan Petrescu i-am dus 500.000 de euro în birou, cash, la mine era totul la purtător. El a fost foarte corect. I-am arătat proiectul, știa că am cel mai bun lot și echipă. Mi-a zis că vine, dar că trebuie să mă înțeleg cu Bucșaru pentru că și-a dat cuvântul. Dan Petrescu era un profesionist și dedicat”, a spus Cristi Borcea pentru ProSport LIVE.

„Nu era vorba de umilință, dar trebuie să te uiți la profesionalismul lor. Pițurcă a avut cele mai bune rezultate. Noi mereu ne-am calificat cu echipa națională când l-am avut pe Pițurcă. El este un antrenor extraordinar de bun, dar este și un manager foarte bun. Nu contează că a fost la Steaua”, a mai spus fostul oficial de la Dinamo.

The post Dan Petrescu și Victor Pițurcă au fost aproape de Dinamo. „I-am dus 500.000 € în birou!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă