Dan Petrescu și ofertele importante primite - Antrenorul, pe picior de plecare de la CFR Cluj

5 zile in urmă 16

Dan Petrescu este la un pas de plecare de la CFR Cluj, antrenorul și patronul Neluțu Varga urmând să discute despre clauza de reziliere (în valoare de 400 de mii de euro).

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Petrescu și Varga urmau să se întâlnească la București, marți, dar antrenorul a invocat probleme de sănătate, iar discuțiile s-au amânat. Cu toate acestea, conform gsp, tehnicianul are două oferte dintr-un campionat puternic.

Dan Petrescu are oferte de la două cluburi din Championship, a doua ligă engleză

Huddersfield și West Bromwich Albion, formații care evoluează în Championship, s-au interesat până acum de serviciile lui Petrescu.

Huddersfield Town se situează pe penultima poziție din Championship, cu șapte puncte după nouă etape. Formația a promovat în 2017 în Premier League, dar a retrogradat doi ani mai târziu.

În prezent, Huddersfield este condusă de doi antrenori interimari, după concedierea tehnicianului Danny Schofield.

West Bromwich Albion, pe de altă parte, este cu două locuri mai sus de poziția a 21-a, cu 10 puncte acumulate după 10 etape. Steve Bruce este antrenorul principal al echipei.

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra va fi noul antrenor al campioanei României, antrenorul în vârstă de 46 de ani înțelegându-se deja asupra aspectelor importante cu patronul Neluțu Varga.

„Guriță” mai are doar de semnat contractul, acest lucru urmând să se întâmple imediat după ce va fi anunțată oficial despărțirea de Dan Petrescu.

Contra va reveni astfel în fotbalul românesc după o pauză de doi ani de zile. Pe finalul lui 2020 (în decembrie), antrenorul pleca de la Dinamo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă