Dan Petrescu, salvarea lui Poli Iași în acest sezon al Ligii 1? „E un antrenor cu multă experiență!”

1 lună in urmă 1

Dan Petrescu (53 de ani) a decis să își dea demisia de la Kayserispor, iar numele său a fost vehiculat în contextul unei posibile reveniri în Liga 1.

Fost președinte la Poli Iași și Dinamo, Florin Prunea l-a propus pe Dan Petrescu în Copou, în direct la ProSport Live, ca înlocuitor al lui Andrei Cristea, după ce conducerea a decis ca acesta din urmă să revină la calitatea sa de jucător cu normă întreagă.

Prezent la ședința de joi, ce a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fobtal, pe tema implementării VAR în Liga 1, Cornel Sfaițer a vorbit, printre altele, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o antreneze pe Poli Iași.

Cornel Sfaițer, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o antreneze pe Poli Iași

Oficialul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu vede posibilă o astfel de colaborare, având în vedere istoricul lui Dan Petrescu și poziția din clasament a moldovenilor. Poli Iași ocupă ultimul loc în Liga 1.

„(n.r. L-ați vedea pe Dan Petrescu antrenor în Moldova?) E greu, e greu! Dan Petrescu a fost ani la rând campion în România, ne aducem aminte perioada Urziceni, după care CFR-ul, o perioadă fantastică pentru dânsul. E un antrenor cu multă experiență, a antrenat la un nivel bun și în alte campionate, și în China, și în Arabia, și în Rusia.

Nu pot să comentez eu dacă a făcut o alegere bună sau nu, dar sunt sigur că Dan Petrescu va avea oferte în viitor”, a spus Cornel Sfaițer, după Adunarea Generală de la LPF.

Andrei Cristea a fost suspendat din funcția de antrenor al lui Poli Iași, după ce a avut un derapaj la adresa arbitrului Radu Petrescu.

Pe filmări se aude cum Andrei Cristea îi spune „centralului”: „Petrescule, fugi la vestiare, băi infractorule”. Arbitrul a scris însă în raport că fostul antrenor al lui Poli Iași i-ar fi spus „Mai bine mureai la operație” și „Mai bine rămâneai paralizat”. Primarul Mihai Chirica a reacționat imediat și l-a criticat pe Andrei Cristea.

The post Dan Petrescu, salvarea lui Poli Iași în acest sezon al Ligii 1? „E un antrenor cu multă experiență!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă