Dan Petrescu răsuflă ușurat după victoria norocoasă cu UTA: „Cred că vom rămâne singura echipă care câștigă la Arad!”

3 săptămâni in urmă 32

Antrenorul Dan Petrescu a recunoscut că CFR Cluj a câștigat cu noroc meciul de la Arad, cu UTA, și spune că se așteaptă ca nimeni altcineva să nu mai plece cu toate cele trei puncte de pe acest stadion.

Antrenorul Dan Petrescu s-a declarat impresionat de forța pe care a arătat-o UTA în acest joc, cu toate că CFR Cluj a reușit să se impună în cele din urmă grație supergolului marcat de Alexandru Chipciu. Tehnicianul nu s-a ferit să recunoască superioritatea gazdelor în această partidă și spune că elevii săi s-au ridicat la nivelul jocului numai în prima repriză.

Antrenorul campioanei se gândește încă de pe acum, deși suntem abia în etapa a zecea, că nimeni nu se va mai întoarce cu un succes de la Arad, deoarece UTA este o formație foarte puternică pe teren propriu.

Dan Petrescu, impresionat de UTA

UTA a făcut un meci foarte bun contra lui CFR Cluj și doar ghinionul a făcut să nu obțină minim un punct, iar antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a recunoscut acest lucru. El a ținut să precizeze că jocul echipei pe faza ofensivă l-a dezamăgit crunt, dar spune că în acest moment nu are opțiuni din cauza accidentărilor.

„Este o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Prima repriză a fost mai echilibrată, în repriza a doua ne-au dominat. Banca noastră era plină de copii. Soluții puține și nu am avut jucători de atac care să intre pentru a marca și al doilea gol. Echipa a părut obosită în repriza a doua”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a declarat încântat de evoluția gazdelor, despre care crede că nu vor mai pierde niciun meci acasă până la finalul sezonului. „Nu știu cine ar putea să mai câștige la Arad, cred că vom rămâne singurii. Merită și ei felicitări, la fel ca și jucătorii mei, care au dat tot ce au avut mai bun”, a mai spus Dan Petrescu după meciul de la Arad.

Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, pentru că toți care pleacă vin accidentați înapoi!

The post Dan Petrescu răsuflă ușurat după victoria norocoasă cu UTA: „Cred că vom rămâne singura echipă care câștigă la Arad!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă