Dan Petrescu, o nouă declarație controversată. Speră ca Denis Alibec să nu fie convocat la națională: „Nu s-a accidentat aici”

3 săptămâni in urmă 28

Dan Petrescu își dorește ca Denis Alibec să nu fie chemat la echipa națională de către Mirel Rădoi. Tehnicianul lui CFR Cluj surprinde cu o nouă declarație controversată și speră să-l aibă pe atacantul din Gruia cât mai mult sub comanda sa în perioada imediat următoare.

„Bursucul” anunță că jucătorul său nu este recuperat în totalitate, astfel că i se pare normal să nu ajungă în lotul tricolorilor.

Afirmația vine în contextul în care pe CFR Cluj o așteaptă un meci dificil, cu UTA, programat duminică, la ore 21:00. Arădenii au vândut toate biletele disponibile în doar 90 de minute și se anunță un vacarm în tribunele stadionului Francisc Neuman.

Antrenorul s-a plâns și după meciul din Cupa României, cu Universitatea Craiova, în care a fost eliminat din competiție, că nu are la dispoziție niciun atacant. Între timp, CFR Cluj i-a transferat pe Hadi Sacko și Maxime Biamou.

Dan Petrescu vrea ca Denis Alibec să nu fie convocat la națională

Dan Petrescu spune că îl va putea folosi pe Denis Alibec doar pentru maximum 30 de minute, fie în partida cu Randers, din grupele UEFA Conference League, fie în Liga 1, etapa următoare, cu Gaz Metan Mediaș, ambele programate săptămâna viitoare.

Pe 8 octombrie, echipa națională a României va evolua împotriva Germaniei, în deplasare, iar pe 11 octombrie, cu Armenia, pe teren propriu.

Denis Alibec este accidentat. Dan Petrescu speră să-l aibă sub comanda sa, la CFR Cluj, și să nu fie convocat la echipa națională de către Mirel Rădoi. Sursa foto: SportPictures

„Noi sperăm ca măcar 30 de minute să joace joi sau duminică, ori cu Randers, ori cu Mediaș. Orice meci e important și sperăm să se facă bine cât mai repede și Alibec.

El nu s-a accidentat aici, ci la națională. Acum, nu știu, dacă vine echipa națională și joacă 30 de minute… eu sper să rămână aici, la echipă, pentru că așa mi se pare normal. Întâi să joace un meci-două la CFR, iar apoi să fie pentru echipa națională. Am înțeles că și la națională sunt probleme cu atacanții, deci e posibil orice”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă, înainte de meciul UTA Arad – CFR Cluj.

 

The post Dan Petrescu, o nouă declarație controversată. Speră ca Denis Alibec să nu fie convocat la națională: „Nu s-a accidentat aici” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă